Siirappia, vettä ja median hössötystä‏

Kuten jo aiemmin mainittiin kotona olon vaikeudesta katsoa mm-pelejä ei se ainakaan eilen yhtään helpottanut kun tuota Kanada peliä katsoi. Jos tässä nyt yksi hyvä asia pitää kaivaa on se että vesajonoa ei ole. Suomalainen vesi on pistänyt pakkia sekaisin siihen malliin ettei kovin pitkään erätauolla pystyisikään vessaan jonottamaan. Ja se ensimmäisen erän jännitys kotisohvalla miltei köntsät housuissa ei veden tuomaa pahan olon tunnetta ainakaan parantanut. Ketjuhan harvoin lähtee pureutumaan mitenkään syvällisesti pelikirjaan näissä asioissa mutta nyt täytyy sen verran ottaa kiinni tuohonkin juttuun että: KYLLÄ KULKEE!!! Eikä siitä sen enempää. Ja mikä parasta lohkovoitossa on se että peli Tanskaa vastaan pelataan Pietarissa. Ja nyt paikalla olijoille annetaan sellainen tehtävä että jos jollakin tanskalaisella sattuu olemaan  ketjulaiselle kuuluvaa omaisuutta hallussaan hänet pitää ilmiantaa paikalliselle Vadim nimiselle luotettavalle taksikuljettajalle. Hänen kanssaan on sovittu jatkotoimenpiteistä. Jääkiekkokannattaja piireissähän ei ole millään muotoa sallittua toisen kansalaisuuksien kanssa kahinoiminen mutta joku varmaan muistaa syyn tähän lievään tanska-angstiin. Vuonna 2010 saksaan mennessä yksi moottoripyörä “katosi” yön aikaan hotellin parkkikselta Kööpenhaminassa.
Ketjun mediatarkkailuosasto antaa suurta “tunnustusta” Urheilulehdelle ja varsinkin toimittajalle Ilkka Palomäelle. Aivan sensaatiomaisia paskakirjoituksia jälleen kerran! Haukutaan Leijonia niin nettikirjoitteluissa kuin sitten painetaan lehteen (18/2016) jälleen ihan täyttä paskaa. Kuten jo vuonna 2014 Minskissä saimme kokea tämän farssilehden kirjoittelun niin mielemme ei ole muuttuneet eikä ketjulaisille edelleenkään tule tätä lehteä ja toivomme/rukoilemme että muutkin peruvat välittömästi tilauksensa.
Niin ja sehän tähän vielä pitää sanoa kun kyselyjä on tullut paljon siihen miksi ei ketjua ole enää paikalla niin kohta on! Olemme saaneet venäjän konsulaatista myönteisen yhden viisumin oikeuden loppupeleihin ja olemme päättäneet lähettää matkaan ketjun juniorin Jamin. Hänet pistetään jollain raketilla matkaan viimeistään huomenna kohti Pietaria ja suomen peliä joten kohta myös tunnelmia tulee suoraan paikanpäältä. Ja saattaa olla että ketju myös esiintyy jollain porukalla valtakunnan aamumediassa perjantaina. Äänestys on käynnissä ketä sinne lähetetään, mutta tästä tietoa lisää myöhemmin.