18.2.2010 Känädä part 2

helmi 18, 2010 | 2010

"

Friend fell on his R chestwall yesterday. At the time was gaspin for ear. Pain now worsening, can´t move upper body for pain. Vitals BP 160/90, P 118, RC 20, T 36,5, Saturation 8%  …gaspin for ear again. Emergency contact Kilpimaa Jouni, Sodankylae. Non-resident of Canada. XR chest urgent. Two broken ribs and breast injury. Medications; Ibuprofein 800 mg now once, Hydromorfone 4 mg now once, Prescription given.

Joka kisoissa pitää perinteisesti ainakin kerran käydä hospitaalissa… tällä kertaa se oli Jussi. Muistakaa, että matkavakuutus ei todellakaan korvaa kaikkea 🙂 Muu ketju lenkkeilee, saunoo ja harrastaa henkisiä laskunmaksamisia päivittäin, samalla koneella kuin 2 vuotta sitten. Katottu ensimmäinen peli hallissa ja oli kuulemma hauskaa, vastaanotettujen viexstien perusteella olemme olleet tv:n ihmeellisessä näkyvyydessäkin.

Henkan viiltävät mietteet (jos Henkka nukkuu niin muut auttaa) Eka peli jonka olin selvinpäin. Suomen peli; konkarit osoittivat ansaitsevansa paikan joukkueessa. Liike oli alusta lähtien hyvää ja paikkoja luotiin hyvin Belarus maalille. Kenties Jeiben valkovenäläisten kaataminen edellisenä iltana auttoi ottelun lopputulokseen. Ainoa miinus oli ryssien aiheuttama vodka-kielto koko hallissa joka sylettää meitä suomalaisia kohtuukäyttäjiä. Saatavilla vain olutta ja viiniä hintaan 8 taalaa/2 dl, säälittävästi vain 2 annosta per naama. Arvaattekin varmaan kumpaa hintatietoiset witosketjun jäsenet ostavat. Tämä ihmisarvoa sinänsä alentava vodkan puute on saatu neuvokkaiden veljien toimesta kylläkin kierrettyä etukäteistankkaamisella.   Tänään siirrymme korkean paikan leirille nauttimaan riippusillloista, skunkeista ja alastomuudesta Kanadalaisessa metsämaisemassa…

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit