eilisen fiiliksiä ja tän päivän alkua

touko 11, 2014 | 2014

"

sorry arvon seuraajamme, ettemme olleet kykeneväisiä eilen raportoimaan….hyvä että oman oluen näki kyynelten seasta…(no ei kai, eka peli vasta)….tietoliikenneongelmat(lo varmaan blokkaa meidän koneita) ja seitinohut humaltuminen saattoi myös hiukan vaikuttaa blogittomuuteen….

lyhyt pelianalyysi eilisestä pelistä: paskaa

paikalla oli noin 13 000 latvialaista ja kiitos taas liiton suuntaan ettei meille ees annettu mahdollisuutta antaa vastusta, koska eihän suomifaneille mitään omaa katsomonosaa voi järjestää kun ei oo ydinbisnestä…pitäsköhän meidän olla joku peli kannustamatta ollenkaan, kun eihän sekään oo meidän ”ydinbisnestä” .

mutta voitte olla varmoja ettemme niin tee koska ei se kaukalossa taistelevien leijonien vika ole ja me annetaan aina kaikkemme vaikka mikä olisi…(täällä muuten on aika rankka sensuuri, ei johtajan toimesta aina vaan joskus jopa ketjun emeritiuksen toimesta)

sitten asiaan ; kalja maksaa hallilla 25000 eli vähän alle 2 e. ja mitään muuta ei sitten saakkaan. eli votkulipaukut ovat menneitten kisojen muistoja… kaupassa kaljaplo (0,5ltr) maksaa noin 0,8 e. meistähän ei tietenkään kukaan polta mutta jos jotain kiinnostaa niin aski maksaa 0,7 e- 1 e…

Ja on vielä yhtä eksyksissä kuin leijonat eilen olivat olemme olleet, mutta paikallisten huikea ystävällisyys ja auttamisenhalu on aina meidät perille johdattanut….ja paikallisista vain 4 % puhuu englantia ja kun ketjusta 0% puhuu minskiä niin hyvin menee…ps. jami osaa kyrilliset kirjaimet….

venäjäpelin alkuun muutama tunti ja me uskomme/toivomme että leijonat kuin myös me olemme paremmassa iskussa… ja miksi emme olisi?! Leijonat ovat varmasti tänään siinä kunnossa ettei tule ensimmäistä tappiota tällä kaudelle venäjää vastaan…

seuratkaa ihmiset te siellä kotikatsomoissa peliä niin me lähdemme hallille kannustamaan Leijonaa….’

vaikka arvostelua on tullut on joidenkin tahojen puolesta Erkan joukkueen suuntaan niin ME kyllä olemme se tekijä mikä vie meidät kohti kultaista unelmaa…

tässä tätä settiä ja lisää on tulossa kun tietoliikenne toimii… kuvia on lisätty… rasia huudot loppuu täään jälleen kerran!?! Vai mitä häh?

-ile&koo-

witosketjun kumppanit