finaalissa- kanukit, ryssät ja myös witosketju

touko 19, 2008 | 2008

"

http://nettitv.mtv3.fi/nettitv_uutiset/index.shtml/uutiset/urheilu/leijonatv?132645132645

witosketju kiittää-lakana ja koko ketju….sheddenin ja jalosen haastatteluiden välissä tulosruudussa…

uskomattoman maratonimme huipentuma mm-loppuottelu lätkän emämaassa oli tänään…me jäimme hieman tavoitteestamme, koska witosketjun tavoite oli asetettu mahdollisimman korkealle eli kannustaa Suomi kultaan mm-finaalissa..miksi me jäimme tavoitteestamme? oliko syynä halifaxin aamuiset vessajonot? vai mynthonin puute? huono vessapaperi? mitä olisimme voineet tehdä paremmin?

 -huutaa enemmän- ei, koska ei edes suomalainen alkoholilla voideltu kurkku kestä näin montaa huutokonserttia näinkin tiheään tahtiin…ei edes hynynen oo niin äijä että pystyis tämmöseen keikkaputkeen ja varsinkin kun huomioidaan että meitä witosketjun wirtuooseja upeine ääninemme ei ole koulittu lainkaan…(eli äänitekniikan opettaja-sponsoria haetaan myöskin ensi vuodeksi)

-juoda vähemmän- ei, koska suomalaiskansallinen ujoutemme saadaan myöskin piiloon edellämainitun kurkunhuuhteluaineen mukavilla sivuvaikutuksilla..ja oli sitten kyseessä mikä tahansa tapaaminen missä vanhat tutut törmäävät yhteisen intohimon kohteen merkeissä, siihen liittyy myös hieman nautinto-aineita tunnelman kohottamiseksi…toisilla se on jeesus, toisilla alkoholi.

-käydä leijonien kanssa aamujäillä- ei koska ainoat aamujäät meillä löytyi pakastelokerosta ..ei vais…

sveitsiä kohden mennään ja liputhan tulevat jo kohta myyntiin. Mikäli liitto tai jokin muu taho pystyy ojentamaan kättään järjestelyjen suhteen, niin apu otetaan kernaasti vastaan…emmekä nyt puhu rahallisesta tuesta, koska me olemme faneja jotka ovat tähänkin asti maksaneet ITSE matkansa koska tämä on meidän intohimo ja elämäntapa…liitto voisi vaan avittaa siinä että fanit saisivat aina mestat hyviltä paikoilta ja samasta sektorista..sillä senkin takia me häviämme monelle maalle voluumissa, kun istumme ympäri hallia hajallaan..

kiitos joukkueelle, medialle( joka kohteli meitä todella hienosti), ja kaikille lukijoille(joita muuten on ollut jo yli 18000 eli reilusti enemmän kuin leppävirralla asukkaita) ja myötäeläjille muuten vaan. erityiskiitos meidän kaikkien rakkaille ihmisille, joiden luokse on mukava nyt palata. lisäämme vielä muutaman kuvakansion…

witosketjun muodostivat näissä kisoissa:

kimmo, jeibe, jallu, jusa, ellu, clemmari, pätkä, jappe, arvi, jami, henkka, turska, jouni, rami, ian, ile ja bobi fanipostia voi edelleenkin lähettää joko sivujen kautta tai sitten suoraan witosketju@gmail.com …..kovan kysynnän vuoksi poikakalenteria harkitaan tosissaan

ps. huhujen mukaan jotain leijonia voipi olla samassa koneessa..

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit