Lippufarssista hautajaistunnelmaan

touko 19, 2022 | Suomi 2022

"

Ruotsivääntö päättyi tappioon, mutta tässä vaiheessa on soveliasta hävitä mikäli pitää hävitä. Nää on vaan aina niitä matseja mistä lähtis yöhön mielummin voittajana.

Osa ketjulaisistahan oli arvonnassa voittanut etuosto-oikeuden peliin ja oli kerrankin odotettavissa että legendaarinen witosketju kiittää-lakana pääsee levittäytymään täyteen leveyteensä. No, eipä näin käynytkään.
Lippu.fi ilmoitti kyllä hyvissä ajoin että seisomakatsomoa ei olekkaan ja liput muutetaan istumakatsomoksi. Ilmoittivat peliä edeltävänä päivänä myös ystävällisesti että katsomoomme mennään viereisestä sisäänkäynnistä. Näin lakana levällään teimmekin, kunnes huomasimme ettei lipussa olevia paikkoja ole. Tarkistimme asiaa järkkäreiltä ja hekin hoomoilasena ihmettelivät asiaa. Soittivat lippu.fi edustajan paikalle joka hetken vastaanväitettyään kävi toteamassa saman. Antoi meille toki uudet liput, mutta oltiin eri rivillä ja ei vierekkäin. Matsistakin missattiin melkein 10 minsaa. Feedback lähetetty, hyvitykseksi ehdotimme finaalilippuja meille ja vaasalaisille porttikieltoa kaikkiin peleihin. Saas nähdä miten käy.

Ennen matsia ketju kokousti Plevnassa. Pirun hyvät safkat sekä palvelu. No, saattoi siinä muutama olunenkin mennä. Hyviä päätöksiä tehtiin. Näistä lisää syksympänä.
Jääkiekkomuseossakin osa porukasta kävi. Yrittivät saada kaikenmaailman alennuksia eläkeläisistä varusmiehiin, kunnes tyttö vaan hymyille tokaisi että kansainvälinen museopäivä ja vapaa pääsy. Pelkkää säästöä, tuokin raha toki riitti hallilla noin puoleentoista olueen. Museossa ei muuten ollut paikkaa witosketjun pinssille.

Ollut myös eri medioissa puhetta hallin vaisusta tunnelmasta. Kyllä me vaan taas hävitään katsomossa kun vastustajan fanit ovat aina isossa porukassa samoissa katsomon osissa. Paitsi se yksi Börje joka oli ostanut sinne leijonafanien keskelle. Kaikki kunnia myös yritysmyynnille peleihin, mutta nää kukkahattusedät sponssileijonapaitoineen lähinnä mulkoilevat kun yritämme saada jengiä kannustamaan. Ne jotka kannustaisivat jäävät ulos lippuhinnottelun vuoksi. Ei näillä hinnoilla ole lapsia kaikilla vara hallille tuoda.

Tuli eilisen pelin jälkeen konttorilla (baari) tehtyä pari yhteistyökumppanuusdiiliäkin, nähtäväksi jää muistaako kumpikaan diiliä tänään. Mutta palataan niihin myöhemmin.
Mikäli haluat yrityksesi logon nettisivuillemme niin otahan koodia vaikka facen kautta

Tänään taas osa ketjulaisista lähtee kotia kohti, mutta vahvistuksia on tulossa. Myös legendarinen tsekki Briza istuu sosiaalisen median mukaan junassa kohti Tamperetta. Ja ikävä kyllä vaasalaiset ovat ainakin loppuviikon.

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit