Lohkovoittajan on helppo hymyillä vai onko

touko 14, 2013 | 2013

"

Tänään ei ole helppo löytää kehun aiheita leijonalauman pelistä…aikamoisia kissanpentuja oli kaukalo täys…ei taklauksia, ei tunnetta, ei mitään…

MG väläytteli ajoittain ja tietty Pillun huikeella yksilösuorituksella saatu voittomaali. Ylivoimaa sai treenata ainakin tarpeeks ja tän pvän esityksestä voisi sanoa että tarpeeseen tulee sekin treeni. Ketjumuutokset ja MG:n siirtely tuntui vaan sekoittavan lisää.

Kun tähän yhdistetään täysin puulaakitason tuomarointi ja yllättävän hiljainen halli niin ei ollut kovin kaunista katsoa ei.

Sen verran tuohon yleisöön on sanottava että kannustaa pitäisi AINA eikä vaan silloin kuin kulkee…te perkeleet menitte jopa viheltämään omillenne ja puol minuuttia sen jälkeen iskee Pihlström ja te tuuletatte villisti  + ootte niinkuin oisitte koko ajan seisseetkin joukkueen takana. Pysykäämielummin  sitte kotona kun hallilla on tarkoituksena tukea omia myös heikkoina hetkinä.

Paniikkinappulaa ei kannata painaa, kun luulen että joukkue tietää itsekkin varsin hyvin ettei ollut tänään suoritustasonsa ylärajoilla. Torstaina sitte räjähtää….tosin noilla hinnoilla saattaa jäädä matsi väliin aika monelta…(välieriin tukholmaan tarvitsi maksaa yläkatsomon paikasta n 60 e ja finaaliin hiukka yli 70 e)…kaljan hinta Globenissa on vielä hämärän peitossa, mutta eiköhän sekin tieto teidät tavoita kunhan sinne keretään =)

Eli ei muuta kun taistelumieltä ja uuteen nousuun….ei me turhaan olla tukholmaan menossa 😉 </p>

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit