MC Witosketju lähtee liikkeelle…kohta

touko 6, 2014 | 2014

"

Oikein hyvää iltaa arvon Leijona-fanit! Kuten jo jäsen Koo tuossa aiemmin mainitsi, että ”mopopojat” kertovat suunnitelmistaan niin tässä sitä nyt sitten tulee.

Pikainen kertaus aiemmin tapahtuneisiin MC Witosketjun reissuihin:

Jami eksyi matkalla Sveitsistä kotiin….ajeli Ranskaan

Ilen mopo pöllittiin Köpiksessä matkalla Saksaan …matka jatkui Opel Merivalla

Ensimmäinen onnistunut reissu olikin tuo kultainen kevät 2011. Ainut miinus puoli oli tietysti se ettei aivan keritty ajaa reilua 1700 kilmoteriä niin että oltaisiin päästy tori juhliin. Onneksi kuitenkin muut kisoissa olleet ketjulaiset sinne kerkesivät.

Kaikesta tästä huolimatta matkamme alkaa huomenna. Itse lähden ajelemaan Kuopiosta ja Jami Savonlinnasta. Aamu kahvet on sovittu Juvalle kello 8.00. Pientä pakkasta on odotettavissa alku matkasta, mutta kestänemme sen kuin Suomen joukkue alivoiman. Helsingissä tarkoitus olisi ajaa siihen laivaan mikä vie meidät Tallinnaan. Tosin ei ole mahdotonta sekään että olemme Tukholmassa. Toivottavasti tuohon 13.30 aikaan ei muita paatteja ole minnekkään muualle lähdössä. Tallinasta eteenpäin ei ole mitään suunnitelmia ensimmäiseen yöpaikkaan. Katsotaan minne tie vie. Suunta kuiten tukevasti etelään niin ainakin lähemmäksi Minskiä päästään. Torstai – Perjantai yö ollaan Vilnassa. Samaiseen hotelliin saapuu iltalennolla pari hangaroundia. Perjantai aamuna suuntaamme sitten kohti rajaa. Se että minkälaista rajalla tulee olemaan on täysi arvoitus. Toivotaan kuitenkin että siitä pääsisi läpi ennen lauantain Latvia peliä.

Tälläisellä suunnitelmalla (joka varmaan tulee muuttumaan) lähdetään kannustamaan Leijona miehistö kohti kultaista unelmaa. Matkalta kirjoittelemme tänne päivän tapahtumista. Ainakin Vilnan hotlassa on netti yhteys. ¬†Tai ainakin lupasivat niin.

Nyt laukut kiinni pyörään ja saunan kautta nukkumaan…

-ile-

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit