Sika-jussin rapot

huhti 28, 2009 | 2009

"

Toimittajana Titta Herring ja Timo Hytönen © |YLE| Radio Keski-Suomi 28.04.2009 päivitetty klo 15:21:05 Witosketjun tunnelmia Jääkiekon MM-kisoista Sveitsistä

Jääkiekon MM-kisat ovat käynnissä Sveitsissä. Paikan päällä Zürich-Klotenissa ja Bernissä pelejä intensiivisesti seuraamassa ja Leijonia ankarasti kannustamassa on kokenut faniryhmä, Witosketju. Witosketju on ryhmä, joka on jäänyt varsinaisen kokoonpanon ulkopuolelle, mutta antaa kaikkensa leijonan lailla Suomen voiton eteen. Suomen menestys jääkiekon MM-kisoissa ei kaadu ainakaan kannustuksen puutteeseen. Witosketjussa on mukana fanikonkareita, jotka ovat kiertäneet vuosi kausia seuraamassa Leijonien MM-kisoja ympäri maailmaa. Heidän porukkaan kuuluu lätkäfani, joka on kiertänyt MM-kisat 1970-luvulta lähtien. Yleensä osa jengistä treenaa MM-kisoihin aina helmikuussa Ruotsin EM-turnauksessa.

Jyväskyläläinen witosketjulainen Jussi Raivio kertoi Radio Keski-Suomelle kihelmöiviä kisatunnelmia jo viime keväänä Kanadassa pelatuista MM-kisoista. Nyt homma jatkuu, Jussi on lupautunut raportoimaan Radio Keski-Suomen suoraan lähetykseen joka arkipäivä klo.10.40. Kuulemme tuoreeltaan yleisön tunnelmat edellisestä Suomen pelistä ja tulevan ottelun spekuloinnin Witosketjun vinkkelistä. Asiaan kuuluvaa fiilistelyä kohti unelmaa, kultaista mitalia mahdutetaan varmasti myös mukaan Jussin puhelinraportteihin. MM-kisoja käydään 10.5. saakka, mutta turnauskestävyys ei ole Witosketjulle ongelma. Kymmenhenkisestä ryhmästä kaikki eivät sammu yhtä aikaa, vaan aina on joku hereillä, lupaa jyväskyläläinen Jussi Raivio.

http://www.yle.fi/media/asxgen.php?file=radiosuomi/radiokeskisuomi/jussi.wma Kuuntele Witosketjun jääkiekon MM-kisatunnelmia maanantailta ( 5 min.)

http://www.yle.fi/media/asxgen.php?file=radiosuomi/radiokeskisuomi/jussi2.wma”” target=””_top””>Kuuntele MM-kisatunnelmia tiistailta (5 min.)

http://www.yle.fi/media/asxgen.php?file=radiosuomi/radiokeskisuomi/jussi3.wma”” target=””_top””>Kuuntele MM-kisatunnelmia keskiviikolta (6 min.)

http://www.yle.fi/media/asxgen.php?file=radiosuomi/radiokeskisuomi/suomi-tsekki.wma”” target=””_top””>Kuuntele MM-kisatunnelmia torstailta (5 min)”

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit