Tupla välipäivän päivä 1/2

touko 12, 2017 | 2017

"

Välipäivä, yleensä tuo kisojen rankin päivä sujui tänään rauhallisesti Eifell-tornin valloituksella. Aamulla aikaisin paikalla, vältimme ruuhkat ja pääsimme suoran sisään. Ylöspäin hisseillä ja alas kävelen, näimme aika erikoisen rakennelman monesta suunnasta, kunnioitusta hissi miehessä herätti rakennuksen hissit vaikka ne ei Koneen hissejä ollutkaan. Paljon valokuvia, askeleita ja Metrolla ajoa sekä Riemukaarella vierailun sisältäneesen päivään kuului tietysti loistavaa ruokaa paikallisessa bistrossa, vaikkakin paras ruoka saatiin kämpillä kun Turska valmisti kyljyksiä herkkusieni lisäkkeellä kera uusien perunoiden. Punaviini kuului tietysti olennaisena osana ruokailuun, 5 litraa 10,50€ .

Nyt kun välipäiviä on kaksi peräkkäin on toisen päivän ohjelmaan sovittu Louvren taidemuseon kierros kohokohtana tietenkin Mona-Lisa. Lisäksi päivän ohjelmaan pyrimme sisällyttämän Jim Morisonin haudalla vierailun ja tietenkin Ranskalaisen keittiön herkkuja.

Norja oli järjestää super yllätyksen kun venyi Tshekkiä vastaan jatko aika tappioon, tilanne eikun mutkistuu eikä ne yllätykset varmaan vielä tähänkään lopu. Ja jos se oli Leijonilla vaikeata isäntämaata vastaan niin ei se helppoa ollut Kanadallakaan. Eikä tuo naapurimaalla ruotsillakaan ihan helppoa ole. Kyllä Latvia, tuo kisojen ehkäpä suurin yllättäjä pisti eilen illalla änäriukot tiukille.

witosketjun kumppanit