(Väli) Päivää

touko 9, 2017 | 2017

"

Niinkuin meitä enemmän seuranneet tietävät niin välipäivinä ei maata krapulassa vaan suunnataan tutkimaan kaupunkia. Minkälaiset jutut sitten ketäkin kiinnostaa. Paljolti ketjulaisia bongailtiin tänään Eiffeliltä tietty, mutta ainakin osa jätti menemättä jonojen (jopen äänellä korkeanpaikan kammo tai jopen äänellä krapula) takia. Sillä seudulla muuten riitti kaupustelijaa…tornia sai kaikesta materiaalista ja puolesta sentistä metriseen…myyntipisteet tummilla jampoilla oli pikaisesti purettavissa eli viritelty viltin päälle…ei tainnut kaikilla tarvittavat lupalappuset olla kunnossa, kun sen verran nopeasti läksivät kun ilmeisesti jotkut tarkastajat lähestyivät.

Eiffel on yhä korkea ja tarkka/tärkeä knoppitieto tuli Los Spurgoksen Jomolta. Rakennustöissä ei kuollut yhtään rakennusmiestä eli aika hyvin toimi silloin. Mihinkähän helvettiin se toimivuus on näissä vuosissa kadonnut ? Ei sitä ainakaan kisajärjestelyissä ole näkynyt.

Joka peliin on ollut tullut mitä ihmeellisimpiä muutoksia ja niistä huolimatta aina on peleihin päästy. Yksi ainoa asia ei muutu, vaasalaisista ei kaikki pääse peliin. Maaleja on toki meilläkin ¬†jäänyt näkemättä ja se on säälittävää kun ei voi vedota edes känniin. Viime peliin oli yhtäkkiä tullut sääntö ettei halliin saa viedä kypäriä. WTF ! Ja kellään ei ollut mitään selitystä asiaan, se vähäinenkin englannin kielen taito hävisi kun asiasta yritti tiukata. Kimmon legendaarinen VM-kaikkine kisapinsseineen vuosien varrelta jäi narikkaan. Aika monessa hallissa on sekin potta käynyt, eikä missään ollut ongelma. Eikä täälläkään kahdessa ekassa pelissä. Kyllähän se Kimmo nyppi kun ei ollut pessyt hiuksiaankaan. Eikä IIHFkään ainakaan twiitattuun kyselyyn mitään vastannut.

Halliltakin saa kaljaa….siis alakerrasta ennen viimeistä lipuntarkastusta. Ja kyllä, niitä saa viedä vapaasti halliin….mutta takaisin ei pääse hakemaan lisää ja yläkerran normikioskeissa vain holitonta. ja Logiikka oli ????

9 e muki Heinekenin nelosta sieltä. Ja salakuljetusmenetelmät pidettäköön ketjun sisäisinä juttuina, mutta sekä onnistumisia että epäonnistumisia on silläkin sektorilla.

Osa meistä kävi myös Seine-joen risteilyllä, aurinkoinen sää 15e ja tunnin keikka….Notre Damet ja Louvret nähty joelta päin. Laivoilla myös tarjoiltiin, 0,33 heineken tölkki 5 e.

Aamulla kerkee vielä Morrisonin hautaa ja Montmartrea.

Huomenna on siis pelipäivä taas ja eihän me Slovenialle hävitä eihän. Siellä on yhtä monta rekisteröitynyttä miespelaajaa kun nettiautossa on 190-sarjan mersuja myynnissä eli 141. Lets go Leijonat

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit