Voittoja, juhlija, seminaari, kotimatkoja ja tuulta

touko 13, 2019 | 2019

"

Vaikka kisat ovat alkaneet voitoilla, Jukka rukkaa joukkuetta ja etsii parasta mahdollista rosteria, antaa kaikille peliaikaa tuntuman säilyttämiseksi, ainakin vielä näyttää hyvältä. Ensimmäinen välipäivä sisälsi paljon tapahtumia Jääkiekkoliiton valtuusto, hallitus ja toimihenkilöt kokoontui seminaariin. Ennakko odotukset seminaarista oli, että se on vain näennäinen tapahtuma kisamatkan lomassa. Näin ei kuitenkaan ollut, tosi intensiivistä työskentelyä, paljon hienoja ideoita strategian tueksi, paljon käytännön ideoita, joita rupeamme jalkauttamaan kentälle aktiivisemmin. Äitien päivää vietettiin kaiken tämän keskellä, aamulla kahvit ja illalla ruokaa vaimolle. Yritys korvata kokouspäivä seuraavana päivänä, jolloin Armi viettää synttäreitä vähän vesittyi kun Armin jalka kipeytyi siihen malliin, ettei peliin lähdöstä tule mitään. Port viiniä ja jäätelökakku pienenä lohdukkeena, kun mies taas katoaa pelin tiimellykseen.

Ketjun Sodankylän osasto päätti lyhyen visiittiin ja pojat palasivat kotiin, odottamaan yötöntä yötä. Tosin jo ennen kotimatkaa oli suunnitelmat pojilla selvät. Kun Leijonat matkaa finaaliin niin karavaani lähtee uudelleen reissuun.

Heräsimme yöllä mahtavaan kolinaan naapuri auton katoksen irrotessa ja kolisten auton kylkeen. Herätys tuli tarpeeseen, laitoin omaan telttaan tupla kiinnikkeet ja hyvin oli kestäneet, vaikka auto heiluikin aika reilusti yöllä.

Tänään pelissä ottaa yhteen joukkueiden lisäksi kaksi nuorukaista, jotka taistelevat NHL varauksen ykkös paikasta, onnea Kaapolle ja koko joukkueelle kannatuksesta ei voitto ainakaan ole kiinni. Tänään pitää ennen peliä löytää ketjun ainoa yhdeksän sorminen, kun Bobin liput on edelleen minulla, tapaamiset ei ole vielä puhelukontakteista huolimatta ole onnistuneet. Vaasalaisten tullivirkamiesten seurueessa matkaavan Bobin sormia tarkastellaan hartaudella joka aamu, montako sormea on tallella. Tähän asti kaikki matkaan lähteneet sormet ovat tallella‚ toistaiseksi.

witosketjun kumppanit