Witosketjun Vancouveriin lähtijät julki

tammi 10, 2010 | 2010

"

Witosketju lähtee olympialaisiin hieman vajaalla kokoonpanolla johtuen loukkaantumisista. Eniten ovat loukkaantuneet vaimot ja lompakot. Kisoihin kuitenkin saatiin sitäkin edustavampi joukko kasaan. Ellu, Henkka, Jusa, Jouni ja Jeibe ylittävät Atlantin 16.2 ja kotiinpaluu pitäisi tapahtuman 2.3. Toivottavasti kultaa juhlien…Tiimimme on vuokrannut talon ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin vuokranantajaa saattaapi vielä kaduttaa =) Sivuja kyllä päivitellään sieltä koko kisojen ajan jotta saatte taas päivitellä meitä…Suomen joukkueen valintoihin ketju ei ota kovinkaan kärkkäästi kantaa, koska luottaa j.jalosen ratkaisuihin…toki valinnoista voi miekkailla keskustelupalstallamme…Ei ne yksilöt vaan joukkue!!!! joukkueena me ollaan ennenkin pärjätty perkele….

Witosketjun nettisivuthan ovat taas varmasti kevään upeitten kiekkotapahtumien luetuimpia forumeita ja mikäli haluat firmasi bannerin sivuille niin mainospaikat ovat taasen myynnissä. Toki voit ostaa mainostilaa vaikka pärstävärkkisi kuvalle jos haluat…

käykäähän liittymässä hangaroundiksi sivuillamme ja samantein myös facebook-ryhmäämme…kohti kanadaa ja saksaa painellaan…eläkäähän mukanamme tämä kahden mitalin kevät !!!!!”

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit