alkusarja pakettiin

touko 24, 2023 | Suomi 2023

"

Härmälän leirintäalueella suhteellisen hiljaista Unkarilaiset kisafanit, Ruotsalainen ja Suomalainen luokkaretki porukka väritti tunnelmaa.

 Itävalta pelin jälkeen oli tiedossa kaksi rentouttavaa välipäivää, niinhän sitä luulisi. Unkarilaiset hävisivät ja putosivat A sarjasta, se ei kuitenkaan haitannut, leirintäalueen porukka sai kokea hienot lähtöjuhlat joita Ruotsalais vieraat kovasti paheksuivat no 23 – 04 ei ehkä ole hyvä aika kova ääniselle juhlimiselle.

Tanska peli sujui suunnitemien mukaan hieman väsyneenäkin.

Puolivälierä parit selvisi ja se tiesi Ruotsille Riikaan lähtöä, fanitkin poistui leirintä alueelta vähin äänin yön aikana, jättäen auton ikkunaan tarjouksia Tampereen puolivälierä lipuista yksi tarjous jopa välierä lipuista. Suomi sai vastustajaksi Kanadan joka mielestäni oli parempi kuin K.Jalosen johtama Tsekki, tietysti se peli on voitettava oli vastassa kuka tahansa. Välipäivä vietetään rauhallisesti muutaman tutun vieraillessa Härmälässä.

Nyt taas toivoisi Tampereen matkivan Helsinkiä kun jo ratikka (spora) on saatu, jatkakaa Härmälän vuokrasopimusta ja tehkää siitä 5 tähden leirintäalue, hinnathan sitä jo kisojen aikana sitä onkin. Witosketju kannustaa ja luottaa Leijoniin niin paikanpäällä kuin etänä, Turskan nenän valkaisu Riikassa etenee suunnitelmien mukaan.

-Emeritus ketjulainen-

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit