kisa jatkuu ilman leijonia

touko 27, 2023 | Suomi 2023

"

Kuten kaikki kiekkotietäjät ovat jo kommentoineet Leijonien ”alisuorittamisen” voimme jälleen kerran irtaantua kommenteista ja todeta, että kannustaminen jatkuu ja luotto tulevaan on kova! Tässä se ero tulee fanin ja kannattajan kohdalla. Ja muistakaa, että Leijonat ovat tästä tappiosta huolimatta kestomenestyjä, verrataan vaikka ruotsiin. Nuo keltaiset eivät ole pelanneet neljään vuoteen mitaleista!

Iltiksen juttuun missä esiinnyimme ja sen kommentointiin, emme jaksa sen enempää enää puuttua. Todettakoon loppukaneetiksi, että saisimmepa ensi kevääksi kokonaisen katsomo lohkon Tsekkien kisoihin. Liitto tai vaikka joku matkatoimisto tai vaikka itse onninen voisi ostaa kokonaisen katsomo osan ja myydä ne liput suomalaisille kannattajille. Jos onninen hoitaa homman niin kysykää nyt ihmeessä ensin vinkkejä vaikka meiltä, ettei siellä ole kaikki onnisen asiakkaat hiljaa huutamassa!! Näin saisimme hyvän tunnelman luotua Leijonien peleihin. Ketjulaisissa on jo toistakymmentä lähtijää kisoihin + muut meidän sidosryhmämme niin katsomo osan 30 paikalle on jo ostajat!

Viimeistä viikonloppua lähdetään viettämään Tampereelle kannustaen jo sensaation tehneitä saksaa ja latviaa. Tämä on aivan huikeaa tässä lajissa ja turnausmuodossa, että se yksi ”pienikin” kiekkomaa voi haastaa ja voittaa todella suuret kiekkomaat. Ketju toivoo myös onnistumista tuomarinimeäjille loppupeleihin, että siellä olisi suomalaiset huipputuomarit viheltämässä pelejä! Pääasia, ettei Björk siellä mesoamassa ja sekoittamassa peliä.

Ensimmäisen kisaviikon kommellukset jatkuivat myös toisella kisaviikolla. Ketju teki muutoksia toiselle kisaviikolle, kun osa lähti jo kotiin ja uusi ryhmä saapui, pois lukien Jami joka on pojottanut koko kisat Härmälässä nauttien viilenevästä säästä ja oluesta. Härmälään Jamin seuraksi on saapunut kymmeniä autokuntia latvialaisia. Siellä nyt odotellaankin pelonsekaisin tuntein tulevaa yötä ja latvialaisten bileitä.

 Kaikki lukijamme varmasti muistavat Mattsonien laukkukeissin 2010 ja kultaisen kevään 2011 kun pariskunta sai lukittua toisensa oven toiselle puolelle niin että miltei puoli Bratislavaa piti sekoittaa lukon aukaisemiseen. Nyt on laukut pysyneet miltei tallessa ja hotellin ovikin on toiminut, mutta vettä hotellissa ei ole tullut aivan niin kuin olisi kuulunut. Perjantai aamu valkeni pariskunnan huoneessa suuta kuivaen ja tukka paskaisena. Krisse hoiti suutaan jekulla ja Matti lähti suihkuun…suihkuun josta ei tullut vettä! Pieni putkirikko hotlassa ja ohje respasta oli pakata kamat ja lähteä sijaismajoitukseen. Kamat kun oli pakattu niin laukut olalla respaan josta tuli käsky mennä hotlan aulabaariin kaljalle odottamaan, hotellin laskuun tietenkin. Kymmenen nautitun tuopin jälkeen tuli tieto, että hotellin vesilasku on maksettu ja vuotavaputkikin on saatu teipillä kuntoon. Ei muuta kuin hissiin ja suihkuun. No se matkalaukku unohtui puhtaine vaatteineen sitten sinne aulabaarin pöydän viereen jonka henkilökunta oli toimittanut varsin pikaisesti huoneeseen.

Viestiä ja kyselyä on tullut jo aiemmin mainitusta ”ilmaiset kotikisat” jutusta. Laitetaan siitä sitten juttu kisojen päätyttyä, kun on ensin katsottu, oliko nämä kisat ilmaiset sitten kuitenkaan eräälle ketjulaiselle.

Ketjulaiset suuntaavat kohti Tampereen kisatelttoja kannustamaan saksaa ja latviaa. Huomenna lisää porukkaa virtaa paikalle nauttimaan viimeiset henkoset kotikisojen ”huumasta”. Toivottavasti pitkään aikaan ei tarvitse ”nauttia” kotikisoista.

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit