Kotikisat bye-bye

touko 29, 2023 | Suomi 2023, Uncategorized

"

Finaaliviikonloppu takana ja taas odotellaan vuosi seuraavia kisoja. Onneksi ne ovat sentään hieman edukkaammassa maassa ja pivon edullinen hinta mahdollistaa pidempiäkin oleskeluita. Praha on vielä erittäin mukava mesta ja hengittäminenkin helpompaa, kun muistoissa on vielä Ostravan keikka jossa ilmassa oli enemmän kivihiilipölyä kuin happea. Toki Ostravan baarikatu – nevö forget.

Vielä viikonlopusta; olisi ollut kyllä laimea meininki ilman latvialaisia. He olivat kyllä täydestä sydämestään mukana ja se spritti mikä heillä oli, kun olivat ensimmäistä kertaa näin pitkällä. Kyllä ketjukin yhtyi LAT-VI-JA – huutokuoroon hallissa, mehän ei hallin ulkopuolella huudeta. Se on aloittelijoiden juttu, ääni kuuluu säästää halliin ja omille. Onneksi olkoon pronssista ja sama latviaksi. Oli muuten Latvian liitto auttanut melkoisesti matkojen järjestelyissä.

Vielä oli muutama ruotsalainenkin paikalla ja ketjun facessa olleessa äänestyksessä eräs olisi pitänyt jopa lopettaa. Kyseessä oleva herrasmies meni valittamaan henkilökunnalle että ketjumme häiritsee hänen katseluaan. Joo, siis pelin tauotessa nousemme yleensä ylös witosketju kiittää- lakanan kanssa. Lähetimme hangaround -Mikon istumaan kaverin viereen ja tiukoilla tuijotuksilla selvittiin. Onnekseen ei ollut latvialaisia siinä, ne ois varmaan sen kummemmin kyselemättä tunkeneet ruotsalaisen noitarumpuunsa. Saksalaiset olivat hyvin saksalaisia, semisti ylimielisiä ja kovaäänisiä. Muutama livehaastis löytyy ketjun facesta.

Nyt on ainakin taas saatu keskustelua aikaiseksi fanitoiminnasta ja vaikka liitto tuntuu olevan ainoa joka ei löydä omasta toiminnastaan mitään korjattavaa niin me tehdään se mitä heidänkin kuuluisi tehdä. Me kysytään kokeneemmilta neuvoa. Muutaman ansiokkaan Leijona-kannattajan kanssa otettiin jo yhteyksiä koriksen ja futiksen maajoukkueen kannattajayhdistyksiin. Pidämme lähiaikoina palaveria heidän kanssaan ja perästä kuuluu. Vaikka eri lajit ja eri kulttuurit, niin päämäärä on sama. Edistää kannustuskulttuuria ja olla joukkueen tukena.

Nyt odotellaan kakan kiinteytymistä ja äänen palautumista….

kiva että olette matkassa mukana….

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit