bratislava kutsuu

touko 24, 2019 | 2019

"

Voi luoja mikä peli ja olo. Juna rytkyttelee halki tatran ja maisemat kyllä melkein yhtä upeita kun Sakarin pyssy eilen jatkoajalla. Onnenpissatkin taisi herkimmiltä tulla. Ketjuhan oli voitosta varma ja taisimme sen etukäteen julkistaa eri medioissa. Jeibe ja Vesku ruotsin¬†hockeybladet.nu¬†-sivustolla ja Juuli & Kimmo maikkari/cmore-akselilla.

Tuo poikien haastattelu kannattaa katsoa. On se sen verran kovaa kamaa taas että! Nauru varoitus!

Myös ruotsalaisetkin oli varmoja voitostaan, joista suurin osa ei edes lähtenyt Kosiceen katsomaan peliä vaan jäi bratislavaan. Mukavaa lomaa vaan, se on kaunis kaupunki. Jollain lailla se tietynlainen ylimielisyys leimasi myös keltuaisia kaukalossa. Meidän kova kannustus ja joukkueemme sisu/sinnikkyys sai myös slovaskot meidän puolelle. Ja se varmaan kuului kaukaloonkin. Tänään ei paljon ääntä lähtenyt, mutta eipä tässä junamatkalla jaksa huutaakkaan. 5 h 40 min ja 18€.

Yöhönkin mentiin, mutta tuon pelin jälkeen takki oli aika tyhjä ja pizzan + parin kaljan jälkeen punkka kutsui.

Bratislavassa voitonjuhlinta suorastaan riistäytyi käsistä. Pelin jälkeen ei menty nukkumaan vaan lähdettiin kaupungille huutamaan ja juomaan ja huutamaan ja juomaan ja huu… Peli katsottiin kämpillä Mertarannan selostuksella. Kyllähän täällä pubeissa on isot screenit mistä peli olisi näkynyt, mutta jotenkin ei älyttömästi hoksittanut lähteä ruotsalaisten keskelle tönöttämään. Jonkunverran myös suomalaisia oli tullut jo valmiiksi välieräpeliä varten kaupunkiin. Illan suurin virhe oli jälleen kerran lähteä tsekkiläisten mukaan. Sitä ei vaan ikinä opi, että siitä ei seuraa muuta kun päänsärky aamuksi. Ja näin kävi tälläkin kertaa. Lyöttäydyttiin tsekkiläisen pariskunnan mukaan ja he johdattivat meidät yökerhoon. Puhuivat jonon ohi, maksoivat piletit ja sitten rupesi shottia tulemaan sitä tahtia kuin vettä niagaran putouksesta. Hyvin varovaisin ja horjuvin askelin kämpille kolmen aikaan ja nukkumaan.

Lippujen metsästys käy kuumana. Eilen ruotsalaiset pitivät piletillä hintaa 200€. Tänä aamuna saatujen tietojen mukaan 350€ on pyydetty. Me emme kuitenkaan tälläiseen lähde mukaan vaan odotamme rauhassa ja katselemme kuinka tilanne edistyy. 14 lippua pitäisi saada ja mahdollisimman lähekkäin. Tätä lippushowta tulemme suunnittelemaan illallisella enemmän. Ilelle lankesi vastuullinen tehtävä käydä varaamassa pöytä. Katsotaan mitä siitä nyt tulee. Helpotkin asiat voivat olla joskus erittäin haasteellisia.

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit