grande finale

touko 26, 2019 | 2019

"

Olihan tuo eilinen suoritus Leijonilta niin mahtava, että mieleen tuli väistämättä kevät 2011. Nyt ei ole Mikkeä eikä Immosta, mutta nyt on Mörkö ja Kevin! Ennen peliä nähtiin vielä kun Raipe ja Manner olivat lenkillä tunti ennen peliä hallin ulkopuolella. Pienet kannustukset heille myös huudettiin, ovathan he koko valmennuksen kanssa koonneet sellaisen joukkueen millä nyt on jälleen kerran mahdollisuus voittaa jotain suurta. Itse pelin jokainen varmasti näki, mutta sitä fiilistä kun summeri soi, mikä hallissa oli ei voi kokea kuin paikalla olijat. Juhlinta ei tällä kertaa riistäytynyt käsistä vaan kuten Leijonatkin niin myös Witosketju suuntasi katseet jo tähän päivän. No ehkä muutamilla ns. ”tuoreilla tulokkailla” vähän oli meno kovempi. Tästä syystä tämän päiväinen tennisturnaus peruuntui viimehetkillä.

Aamu alkoi aivan infernaalisella lippushoulla. Ehkä pieniä ongelmia oli saada liput järkättyä virallisten sivujen kautta. Jos ketjun sivut ovat välillä tukossa niin oli myös kisasivutkin. Onneksi saimme liput sitä kautta. Osa jengistämme osti liput kadulta tuttujen ystäviemme kautta.

Ketju piti myös vuosikokouksen tänään. Uusia linjauksia tehtiin ja niistä jokainen saa nauttia sitten seuraavissa kisoissa viimeistään. Miten tämä näkyy niin se selviää vain ja ainoastaan seuraamalla sivuja, twitteriä ja facea.

Peliin on aikaa reilut kolme tuntia ja tunnelma alkaa nousemaan täällä kisakaupungissa kuten myös varmasti siellä koti Suomessa. Tänä iltana ketju uskoo, luottaa ja kaanustaa Leijonat siihen kolmanteen kultaan ja toiseen tässä aivan mahtavassa kaupungissa.

Katsokaa te rakkaat ystävämme telkkarista jo ennakostudiot koska saattaapi olla, että ketju on hyvin edustettuna insertissä ennen lähetystä.

TORILLA TAVATAAN!!

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit