Finaaliin…..(copypaste viimevuodesta…ja edellisestä….ja ja)

touko 28, 2022 | Suomi 2022

"

Siellä sitä taas ollaan kaikkien epäilevien tuomaitten ja oman elämänsä sihvosten iloksi. Ei ollut helppo, eikä kaunis tämä voitto, mutta torillahan ei tyylipisteitä jaeta. Tuossahan taas ulkomaiden mediat ja valmentajat syyttivät Leijonia jääkiekon “tappamisesta”. Punaviinipäissämme olemme muistaneet heitä twitterin kautta. Sanomamme tiivistettynä; tätä kutsutaan voittavaksi jääkiekoksi. Näillä Jalosen Jukan teeseillä on taas menty finaaliin. The Joukkue on isompi kuin yksilöt ja yhdessä voitetaan/ kaadutaan. Jälkimmäistä toki sitten vasta voitonjuhlien aamuntunteina ja se kaatuminen ei liity urheiluun laisinkaan.

Ai, niin ens vuonnahan ollaan taas Tampereella kisoissa. (jipii….tosi pienellä)….Uskooko joku teistä oikeasti että hintoja lasketaan ? Tai että jotain faneihin liittyvää tehtäisiin ilman euronkiiltoa silmissä ? Edelleenkin toivomme että liitto kallistaisi korvaansa myös kannattajien puoleen ja muutoksia tehtäisiin fanikatsomoiden, hinnoittelun etc osalta.

Toki vinkkasimme Los Spurgosille että heille halvin ja meille paras vaihtoehto olisi että vaasalaiset hangaroundimme menisivät Latviaan katsomaan fanzone screeniltä kisat. Saa nähdä tarttuvatko syöttiin,,,,

Lippujenmetsästys on kovassa käynnissä, mutta toki ketjussakin on niitä joilla finaalilippu on ollut jo taskussa pidempään. Toivottavasti teillä tärppää ja nähdään hallilla. Tulkaa moikkaan ja otetaan voittobisset sitte. Muistakaa ottaa speedot mukaan jos löydetään joku kiva suihkulähde….

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit