Ruotsi sulaa ja Mörkö herää

touko 27, 2022 | Suomi 2022

"

Ensimmäinen todellinen sadepäivä Tampereella, kaikki näytti synkältä aamusta lähtien, leirintäalueellakin oli todella hiljaista. Hallille mennessä pyöri ajatuksena, että toivottavasti synkkyys tämä ei tartu joukkueeseen. 

Tarttuihan se mutta Ruotsin joukkueeseen ja kannattajiin, täydellinen sulaminen, asia jota ei kovin monta kertaa ole nähty, kanarialinnut poistui hallilta päät painuksissa mielessä ostettujen lippujen realisointi, pari eniten juovuksissa olleinta spekuloi vielä oliko tappio erotuomarien vai Suomalaisten tekemän peliohjelman vika, päävalmentajaa kehoitettiin etsimään uutta työtä.

Mörkö se kankea ja Ilveksen pleijareiden ”pilaaja” aina väärä valinta maajoukkueeseen, otti taas joukkueen reppuselkään ja nosti profiliaan vielä epäitsekkäällä teolla pelin lopussa, syötti ketjukaverille, vaikka olisi voinut tehdä hattutempun. Slovakian valmentajan positiiviset kommentit Anttilasta kertoo paljon. Toivottavasti muun joukkueen tasonnosto jatkuu.

Lippu tilanne parani huomattavasti sillä Ruotsalaisilla oli isot kiintiöt välieriin ja loppuotteluihin, Ketjulaiset aktiivisena ja kannustamaan joukkuetta Tampereelle, kiekko on parasta paikan päällä.

Välipäivä se ennen niin vaarallinen päivä vietetään rauhallisesti, Tems palaverin, lippu hässäköinnin ja grillailun merkeissä. Taivas itkee Ruotsalaisten puolesta ja me toivotamme rauhallista koti matkaa. 

Kaksi Eurooppalaista ja kaksi Atlannin takaista joukkuetta mukana. Kahden Jalosen loppuottelu mahdollinen. Sillä ei tosin ole väliä kunhan toisen joukkueen valmentajan etunimi on Jukka.  

Ensi vuoden kisojen paikkoja ja aikataulua odotellen kohti välieriä ja loppuotteluja. Härmälä kuittaa.

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit