Intohimoja ja helpotusta

touko 3, 2019 | 2019

"

Laivalla katselin suurta motoristijoukkoa ja mieleen tuli millainen matka olisi ollut mopon selässä. Intohimo ajamiseen toi harmitusta, miksen minäkin ole pyörällä? Tallinnassa laivasta ulos ajettaessa tunsin suurta helpotusta. Vettä tuli aivan kaatamalla, mieleen tuli muutama kisamatka, kun Juvalta Helsinkiin ajeltiin lumisateessa. Viime vuonna Tanskaan mentäessä ja eritoteen Pariisista Kölniin ajelu kauheassa vesisateessa, kun yhtään paikkaa ei ollut kuivana. Lämmin auto ja vaimon seura lämmitti ja vei harmituksen mennessään. Ei sillä etteikö Ilen seura vesisateessakin olisi maistunut.

Pärnun tuttu Konsen camping tarjosi hienot puitteet iltapalalle ja kunnon suihkulle. Pari muutakin autokuntaa oli menossa kisoihin, neuvoin viime vuotisella kokemuksella mille leirintäalueelle kannattaa tulla. Tämän päivän lyhyt ajomatka korvataan huomenna vähän pidemmällä siivulla. Jos löydämme kivan paikan, niin ollaan vähän pidempään ja nautitaan paikallisista tuotteista. Matka jatkuu ja kokemuksia kerätään. Suomessa mestaruus vielä katkolla onnea illan pelistä HäPKolle, parempi voittakoon.

Tsekeistä iloisia uutisia: NHL-pelaajista vajaa joukkue hoiteli homman kotiin. Taas kun Suomi on täynnä suuria jääkiekkoanalyytikkoja, joista suurin osa on pessimistejä, tämä maistuu meille Witosketjulaisille tosi makealta.

-Jami&Armi-

witosketjun kumppanit