jenkit nurin

touko 10, 2016 | 2016

"

Tämä blogi on hyvä aloittaa ennenkin todennetulla mietelauselmalla ; Ei kannata mennä arvostelemaan Pillua.

Ja Antti on kyllä näyttänyt taas arvostelijoille ja epäilijöille miksi on joukkueessa. Pommikone joka osuu maaliin , oli kyseessä sitten äijä tai oikea yläkulma.

Eilisessä voittopelissä otettiin muutenkin mustelmia melkein kuin me Pietarin metrossa Voitonpäivänä. Vetoja blokattiin paljon ja varmasti pakit Jaakola & Ohtamaa pelastivat ainakin yhden ”varman” maalin.

Arvostelijat päättivät eilen jo yhden pelin perusteella että Pate ei pärjää kovemmissa peleissä. Me ketjun kanssa naureskellaan sitä sitten myöhemmin. Annetaan äijälle pelejä alle, kokemusta tulee kokoajan.

Eilinenhän oli Venäjällä Voitonpäivä ja jengiä oli kaduilla huikeesti ja liikenne täysin jumissa. Ajelivat autoilla edestakas Nevsky prospektia liput liehuen. Me tietty seassa suomipaitoinemme saimme melkoisen tympeitä mulkaisuja.

Ketjulla on tänään vuosikokous jossa tarkistetaan että onko kaikki rahat varmasti juotu, eikun syöty. Ei vaan, kun ollaan ry niin pakolliset kuviot on käytävä läpi. Muuten vapaat välipäivän kuviot, talvipalatsin ja shoppailun tiimoilla.

witosketjun kumppanit