Joukkueen kanssa samassa koneessa ja diili laten kans

touko 3, 2018 | 2018

"

Etujoukot on jo siis lähetetty valtaamaan asemia Tanskan maalle ja ensimmäisen tiedustelijat valtasivatkin Oak barrelin jo hyvin varhaisessa vaiheessa ennen ilmavoimien eli finnairin ensimmäisen joukkojenkuljetusaluksen lähtöä. Leijonien onneksi (hyväksi tai huonoksi) myös ketju oli hyvin edustettuna koneessa. Ja jos Sebastian Aholle edellisistä maju- komennuksista on jotain jäänyt mieleen niin se on varmaan katsomosta noin 170 desibelin voimalla kaikunut bobin rakkaudentunnustus SE-BAAAASTI-AAN, nyt ääni sai kasvot kun savon satakieli sattui muutaman penkkirivin päähän. Muuten tietenkin matka meni rattoisasti, kun antero mertaranta piti kapteenin puolesta lähtöpuheen. Se löytyy videon muodossa ketjun facebookista. Teknisiä ongelmia hieman valokuvapuolen kanssa, mutta koetamme selvitä…eikun laittaa homman kuosiin.

Valmentajaosasto saikin sitten riesakseen Kimmon, joka vietti pitkän tovin päävalmentajan kanssa keskustellen. Valintoihin ja peluutukseen Kimmo eikä ketju yleensä puutu…eikä kyllä todellakaan edes voisi/haluaisi…mutta kertoi Laten kanssa puhuneensa kannattajakulttuurista ja sen tärkeydestä. Marjamäki arvostaa meidät kannattajat todella korkealle ja meni hiljaiseksi kun Kimmo kertoi että Jamilla on kisat nro 36. Kimmo kertoi Latelle koko ketjun puolesta ja toivottavasti myös muiden kannattajien puolesta varauksettoman tuen joukkueelle/koutsille, nyt ja aina. Late kertoi että ennen kisoja/kisojen aikana on yhteensä melkein 2 kk kun hän ei lue medioita yms ja täytyy sanoa että ymmärrettävää. Lopuksi sovittiin että Late valmentaa, pelaajat pelaa ja me kannustetaan. Katsotaan nähdäänkö witosketjun pinssi Latella pikkutakin rintamuksessa, nyt ainakin on sellainen hällä.

Junde, Juuli ja Kimmo sai ihanien ystävien avustuksella kyydin Billundista Herningiin (about 60 km), matkaseurana aurinkokuningas Tami ja sisu-klubin mirkut. Matkalla äänessä eniten Tami ja aiheena yllätysyllätys Tami.

Majapaikkoja jengillä oli ympäri kyliä ja herning alkaa vasta heräilemään kisoihin. Muutamat käytiin toki ottamassa ja syödäkkin piti. Leijonat veivaili jopoilla ympäri kävelykatua ja ketju tankkasi juottopisteillä. About suomen hinnoissa mennään kaljan kanssa, mutta hyvä iso pihvi kävelykadun ytimes maksoi about 13 €. Eräs helmi löytyi kyllä kävelymatkalla kotiin, kun pienen matkan päästä keskustasta törmättiin Don Quijote pubiin. Aika oli pysähtynyt sinne muutama kymmenen vuotta sitten ja kaurismäkimäinen tunnelma kruunautui siihen että siellä sai polttaa sisällä ja tuborg oli törkeen halpaa. Käykää tsekkaan…

witosketjun kumppanit