MC Witosketju on saapunut pelipaikoille

touko 4, 2018 | 2018

"

MC Witosketju starttasi aamulla silmät mustina hotellilta kohti Göteborgin satamaa. Silmien mustuminen johtui ”tilavahkon” parisängyn jako ongelmista. Matkaa hotlalta satamaan oli 1,5km joka meni loistavasti. Ei eksytty kuin kerran. Opasteiden lukutaito kuuluisalla lukion ruotsin vitosella aiheutti matkaan ylimääräisen kilometrin pituisen lenkin. Eli matkaa kertyi ruhtinaalliset 2,5km. Ajallaan oltiin laivaan vievällä kaistalla. Peräämme saapui sitten paikallinen ruotsin mopopoika porukka. Tai no ei ne poikia enää olleet mutta mopoilla tulivat ja vanhoilla sellaisilla. Zunndap merkkisiä mopoja tuli peräämme noin 20kpl. Ihan veikeän oloista porukkaa kaikin puolin.

Laivamatka meni suhteellisen joutuin kun¬†jauhettiin vanhojen kisojen muistoja. Niitä tarinoita olisi riittänyt vaikka pidemmälle matkalle. Ensimmäisen kerran reissumme aikana EI satanut vettä tipan tippaa. Frederikshavnin satamasta päästyämme tosin visiiriin rupesi lentämään erinäköisiä hyönteisiä. Enemmän niitä hyönteisi䬆visiiriin tuli tuolla reilun 200 kilometrin matkalla kuin vettä koko matkan aikana. Reittimme vei läpi maalaiskylien missä vahvasti ”tuoksui” siankakkeli. Hidas reitti oli mutta aivan mahtavat maalaismaisemat ja vastaantulevat armeijan kolonnat tekivät matkasta mielekkään. Mihin lie olleet sotilaat matkalla, siitä emme jääneet selvää ottamaan edes pakollisilla visiirin puhdistus tauoilla.

Liput Kimmolta Herningin kylältä noukittiin ja matkasimme 20km etelään meidän majapaikkaan jossa jo Claus innolla meitä odotti. Voitanee sanoa että ei ole näin upeaa asumusta vielä näille reissuille sattunut. Rapiat 160 neliöö keskellä pientä kylää nimeltä Skarrild. Ei muuten muistanut Claus sanoa että samaan hintaan kuuluu mustakissa joka tuli meitä tervehtimään kun kamoja¬†purimme¬†talossa.¬†Ihan mukavan oloinen elukka joka sai nimekseen¬†Leijona. ¬†Ja mikä tärkeintä kauppa on aivan minuutin kävelymatkan päässä. Sitten se kauppareissu =). Tottakai ensimmäisenä piti kysyä että voiko kyseisessä kaupassa maksaa kansainvälisellä maksukortilla. Tyttö tiskin takana sanoi että jaa√•e. Ymmärsimme että pystyy. Kärrit täyteen ruokaa ja juomaa. Löytyy muuten tuosta kaupasta ihan vaikka mitä. Moottoriöljystä kalastustarvikkeisiin ja kaiken maailman herkkuihin unohtamatta suhteellisen kattavaa juomavalikoimaa. Maksun aika kassalla meni sitten juuri niin kuin pieni pelko oli jo tuon tytön lausuman perusteella. Rapialla 900 kökkelilla oltiin saatu evästä kärreihin survottua. No toimiko se kortti?!? No ei toiminut kummankaan kortti. Mobile Payn latasin siinä ohessa kun sillä kuulemma olisi voinut maksaa. No eipä toiminut sekään. ”Pienehkön” kielimuurin läpi saimme osoitettua toista maksupäätettä ja että voisimmeko kokeilla sitä. Ja avot sehän toimi kuin Leijonien ylivoima huomenna alkavissa karkeloissa. Rahat hävisi tililtä samaan malliin kuin ruotsalaiset hävityn finaalin jälkeen katsomosta vuonna 2011. Nyt MC Witosketju odottaa loppu porukkaa kämpälle saapuvaksi ja rupeaa virittelemään grilliä tulille. Pitää tosin olla varovainen sen tulen suhteen…niin grillikatoksen kuin talonkin katto on tehty oljista.

witosketjun kumppanit