kazak pelin jälkimainingit plus välipäivä hässäkät

touko 22, 2014 | 2014

"

Ensinnäkin ketju pahoittelee että blogi on viivästynyt. Syy löytyy jäsen Jundesta. Annoimme Jounin tuoman koneen hälle käyttöön. Ja kuinka ollakkaan Jeibe ei ole enää ketjun huonoin koneen käyttäjä. Onneksi puhelimen kautta olemme saaneet päivitettyä facebookia ja jäsen Koo suomen kamaralta päivitellyt twitteriä.

Mutta asiaan. Kazak pelin jälkimainigit olikin sitten sellaiset että oksat pois. Kisateltta alueella juhlittiin eikä edes käsittämätön ukkoskuurokaan haitannut menoa. Metromatka teltoilta kotiin olikin sitten sellaista että. Onneksi täällä ei ole kuin kaksi metrolinjaa ja samalla 3700 paikallisen kökkelin hinnalla voi ajella ihan miten paljon vaan. Kilometrejä metrossa tuli enemmän kuin mopopojilla suomesta minskiin.

Ensimmäinen välipäivä menikin hyvin pitkälti odotellessa sveitsi pelin alkua. Kun peli alkoi, alkoi myös olo helpottaa ja jännitys laskea joka sveitsin tekemän maalin jälkeen. Vaikka lopussa taas hiki otsalle nousikin saimme sen onnellisen lopun. Alakerran baarissa kävimme syömässä ja valmistauduimme seuraavaan hikiseen välipään.

Toinen välipäivä alkoi sillä että apartmenteissä asuvilta puuttuikin eräs pieni leima maahantulokortista. Onneksi olimme tavanneet kisatetoilla jälleen kerran erittäin ystävällisen paikallisen. Hän lupautui auttamaan meitä leimanhakemisessa. Kun löysimme paikan mistä leiman saimme alkoikin sitten se kunnon show. Ei kelvannut että kirjoitamme vaan omilla kirjaimilla paperiin vaan kyrilliset kirjaimet vaadittiin myös. Eihän siitä mitään olisi tullut jos ei tulkkia olisi paikalla ollut. Sitten alkoi juoksu aikaa vastaan. Piti mennä täytetyn lapun kanssa kilometrin päähän pankkiin maksamaan leimasta ja ampua takaisin toimistolle. Alle tunti tuohon oli aikaa mutta niin vain selvisimme. Onneksi kunto oli ajoitettu kohdalleen. Ja aivan taatusti hikoilimme enemmän kuin Leijonat ikinä yhteensä.

Lippujen saanti oli myöskin kokemus. Tilattiin ja maksettiin netistä edellisenä yönä. Koska printteriä ei ole käytössä tilasimme liput lipputoimistoon. Hakeminen olikin sitten ihan jotain muuta kuin helppoa. Maksu ei ollut mennyt perille. Useamman kauniin toimistotytön perässä käveltyämme pääsimme itse ticketpron johtajan puheille joka hoiti liput…väärään peliin. Ja ei kun sama ralli uudestaan. Kahden tunnin ja 300rappusen jälkeen saimme liput. Ilta koneessa tuli myös uusia vahvistuksia jyppikylästä. Jeibe ja Vesku saapuivat.

Vesku antoikin jo tänä aamuna ensimmäiset kuulumiset maikkarin aamu telkkuun. Mopopojat lähtivät metsästämään uutta takarengasta ilen pyörään. Pätkä ja Junde lähti hoitamaan tarvittavat ostokset kaupasta. Actimel ja vessapaperi olivat listan kärjessä. Renkaan vaihto operaatio vaatikin hieman enemmän työtä. Lähes 50 kilometriä, neljä eri liikettä ja yhden avuliaan paikallisen kaverin. Eka liikkestä saatiin kaveri mukaan joka ajoi pyörällä edellä seuraavaan liikkeeseen. No sieltä ei löytynyt rengasta. Seuraava kauppa tuotti tulosta siinä määrin että uusi takarengas oli tarakalla. Seuraava liike sitten vaihtoi renkaan vanteelle mutta irrotus ja asennus ei kuulunut hintaan.

Hikinen päivä jatkuu kun ketju kookoontuu alakerran baariin kello 16.00. Teemme viime hetken suunnitelmat miten saamme itsestämme kaikki irti! Me kyllä jaksamme, Leijona jaksaa niin että kanada go home huudot voivat raikua pitkin minskin isoja ja erittäin siistejä katuja pitkin.

witosketjun kumppanit