kisat käyntiin ja voittotili auki

touko 8, 2016 | 2016

"

Tietokoneongelmien (”jope-äänellä alkoholiongelmien) takia hiukka viiveellä tulee blogia. Upeat on olleet kelit ja paljon tuttuja liikenteessä. Reissujen suola matsejen lisäksi on vanhojen tuttujen tapaaminen ja votkuliakin on jonkun verran mennyt menneitä kisoja muistellessa.

Katkaistaan nyt taas sitten jo ensimmäisiltä huhuilta siivet…Ketju ei ole paskonut Leijonaluolan vessoja tukkoon, ei oo nimittäin niin kiinteetä että ois mahdollista. Leijonaluolahan on myös tänään muuttanut tarkoituksena on myös sinne suunnata.

Suomihan aloitti myös kisat voitolla, mutta eipä me lähdetä sitä sen tarkemmin puimaan. Paketti paranee varmasti vielä tuosta. Hallilla ei tosiaan alkoholillista olutta tarjoiltu ja jotta homma olisi varmasti tarpeeksi vaikeaa niin hallilta ulosmenoon oli yhtä tarkka kontrolli kuin sisään eli liput skannattiin. Muutaman sadan metrin päässä oli sitten fanzone jonka olutpisteiden määrä ja tarjoilijoiden uskomaton uusavuttomuus oluenlaskussa nosti kiukkua suomalaispoppoossa.

Ja kyllä, ne sillat nousevat ylös ja siitä ei sitten pääse. Kaikista varoituksista huolimatta muutama onnistui jättämään itsensä väärälle puolelle. No, selvisihän sieltä….noin 2 tunnin taksimatkalla ja 1500 ruplan rahanmenolla…normisti 10 min ja 300 ruplaa.

Eilinen vapaapäivä meni jokiristeillessä ja maisemia ihaillen. Kovasti monelle tuli tietyistä osista kaupunkia Kouvola mieleen.

Muuten ruoka on halpaa ja olut myös.

Tänään taas pelataan ja voitetaan.

witosketjun kumppanit