Kisojen 2023 avauspuhe

touko 11, 2023 | Suomi 2023

"

Vuosi on juhlittu edellistä mestaruutta ja on aika aloittaa valmistautuminen uuteen mestaruuteen. Ensimmäinen ja ehken ainoa jännittävä asia tänä keväänä on kuinka monta lippua onnisen lafka on ostanut tälle keväälle firman jengille lippuja. No, ei sen enempää siitä eikä siitä mitä firmabileet tekee kiekkoa rakastavalle kansalle suomessa. Ymmärretään toki, että liiton pitää saada fyffee, että saamme tulevaisuudessakin nauttia mestaruuksista. Ketju otti kopin hintapolitiikkaan ja jakoikin pari pilettiä Unkari peliin. Voittajista sit myöhemmin lisää.

Oluen hinta politiikka, ei sen enempiä kiinnosta hallilla ja siitä ei jakseta enään rankuttaa. Osa jengistämme kävi viime talvena kirjekurssin Vaasan Yliopistossa aiheena ”kuinka viedä omat halliin”. Muutama lähiopetustuntikin aiheesta oli ja yllätyksenä näimme vaasalaisia selvinpäin…ainakin joku näki. Myös muutamia jäsenistämme on lopettanut alkoholin nautiskelun ja siirtynyt luonnon ja joogan pariin. Ne keitä nämä henkilöt ovat niin katsokaa itse telkkarista lakanamme heiluttajia kellä on letkeimmät muuvit.

Huomenna alkaa pelit jenkkejä vastaan jonne saimme legendaariset piippuhylly paikat. Sen ylemmäs ei enää pääse tuossa hienossa areenassa. Liput olivat edukkaat ja myyjä lievästi sanottuna epämääräinen joten odotamme jännityksellä mitä tuleman pitää.

Ei enempiä horinoita tällä kertaa kun puhelimeeni yrittää jyväskylän osaston pojat soittaa. Ovat siis vihdoin päässeet kotimaan kamaralle ”pitkähköksi” venyneestä Bronon eht turnauksesta =)

Leijonat, me kannustamme ja lupaamme olla se ketju joka voittaa bailut yleisössä. Tiedämme, että te teette hurmion jäällä ja parin viikon päästä juhlimme mestaruutta…taas!!

-Witosketjun Presidentti Ile-

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit