björk,amanda ja jenkkien voitto

touko 12, 2023 | Suomi 2023

"

Pelit alkoivat tappiolla katsomossa ja kentällä. Emme mahtaneet mitään jenkeille kera upean tähtisikermämme. Pelillisiin asioihin emme puutu sen enempää, kun tiedämme/luotamme Kulta-Jukkaan mitä tuleman pitää. Ruodimme tässä blogissa Jamin yhden hiuksen kasvun keskelle otsaa, Pipen 50-vuotissynttäribileet ja Fanzonen Ritun tarinat. Potutuksen tuotti Leijonien lisäksi, Onnisen itsevaltius ja Mr. Björk.

Ketjun lakana liehui tällä kertaa yllättävän ylhäällä, piippuhyllyllä toisin sanoen. Onneksemme saimme lainattua porakonetta Jutilta tai siis Jutin talkkarilta. Porasimme pari, kolme, kuus reikää hallin seinään, että näimme pelin. Eipä heittänyt kukaan mitään niskaan.

Muistettavia asioita seuraavaan peliin huomiselle;

  1. Jamille hiusharja (ja ei se pahaa tolle 50-weesankarillekkaan, eli Pipelle, tekisi)
  2. Tuomari Björkille paluulippu. Käsittämätöntä, että saman kaverin linjattomuus jatkuu vaan. Paska saa olla, mutta kaikille tasapuolisesti sitten. Kiitos.
  3. Menkää sisään vasemmalta puolelta halliin, oikealla on kovat jonot.
  4. Menkää Onniselle töihin, saa omat vessatkin. Tarinat kertovat, ettei muut, kuin Onnisen paidan omaavat päässeet edes vessaan oman katsomonsa kohdalla.
  5. pidä huoli Moilas Villestä

Fan Zonella meininki oli juuri sitä mitä oli viimekin vuonna. Nyt ketjumme keskittyi vissyyn, paitsi Pippe 50- wee. Kisakiekkoa ei löytynyt juuri sellaista mitä on aikaisemmin myyty ja ainut kunnollinen kiekko oli varustettu korkinavaajalla. Kuka nykyään juo enää korkillisista pulloista?!? Yleensä meillä päin, siis muualla kuin Tampereella, juomat on jo pakattu tölkkeihin. Ei sillä,

että ketjulaiset joisivat…

Saaris Jussiin, meidän ketjun ”luottotoimittajan” törmättiin myös ennen peliin menoa. Kameramiehelle lyötiin teippiä linssiin ja mikkiin kierros jesaria, niin eipähän mennyt meidän höpinät lööppeihin…vielä.

Kokeiltiin tilalle videota reelsiin ja jokuhan oli käynyt katsomassa edellistäkin…näköjään 9500 näyttöä…pitäiskö alkaa tekemään tuotesijoittelua ja varottamaan siitä etukäteen? Esim. Sandels, Rennie ja Viagra? Yhteyttä voi ja saa ottaa emaililla…

Amanda soita meille musaa kovempaa että Jamikin kuulee musiikin yläritsillä! Erimielisyyksien takia, Amandan ulkonäkö ja musiikki ei vastaa kaikkien ketjulaisten mielipiteiyä. Amanda Y are always our heart!

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit