Saksa voitto ja välipäivää

touko 15, 2023 | Suomi 2023

"

Peli näytti jo huomattavasti paremmalle, mitä jenkkejä vastaan. Myös katsomossa oli jo hieman parempi meininki ja jenkka kuului jo yläkatsomoonkin. Tosin olimmehan tällä kertaa jo kolmanneksi ylimmällä rivillä. Amanda soitti biisejä vain päiväpelissä HUNDEN ja illaksi kehissä oli DJ Juissi. Päiväpeliä ei seurattu katsomosta vain Amandan vuoksi vaan vakoilimme myös fanien toimintaa. Lisäksi kentällä nähtiin suomalaista tuomariosaamista. Tanskalla ei montaakaan kannattajaa ole paikalle vääntäytynyt, mutta eräs heistä on miltei yhtä hyvin pukeutunut, kuin eräs ketjumme jäsen. Unkarilaiset taasen pitivät sellaista mökää kulmassa, että ei ole vielä tuollaista tässä hallissa nähtykään. Mikä hauskinta, sattuivatkin olemaan samassa katsomossa kuin onnisen porukka. Kysymys kuuluukin, miten mahtaa olla perjantaina, kumpiko porukka lie saanut ostettua itselleen tuon katsomolohkon?

Peliin valmistautuminen tapahtui ketjumme osalta hyvinkin rauhallisesti ja jopa maltillisesti. Kake teki tuttavuutta Jortsun kanssa. Fanihommista puhuttiin ja yleistä höpinää lätkästä pinssin annon lomassa. Ile kävi Ahti Oksasen kanssa lounaalla Taco Bellissä. Hyvin maistui ja näytti pelikin kulkevan noilla eväillä.

Kyllähän se on todettava, että ketju vanhenee ja väsyy. Nykyään nämä tuplapelipäivät ovat aika lailla myrkkyä. Tai oikeastaan Moilasen iltavierailut kämpille ovat yllättävän raskaita…ne venyvät pitkälle yöhön joka eittämättä vaikuttaa seuraavaan päivään. Tai ainakin yöuniin vaikutus on negatiivinen. Kämpässä helleraja on rikki koko ajan ja ainoa keino viilentää ilmaa on pitää noin kuuden neliön kokoista ikkunaa raollaan. Ongelman tuottaa unia häiritsevät pulut jotka työntyvät tuosta ikkunan raosta sisään. Reissua takana kolme päivää ja aikaerosta ei olla vieläkään toivottu.  Ainoa joihin ei ole väsy iskenyt reissulla on hotlamme kaksi ”herrasmiestä” Sauna-Majuri ja Seppotimo. Kovia kavereita saunomaan ja kertomaan vitsejä. Vitsit ovat vähintäänkin huonoja, joten ehken heidän tarina siitä, että oli saunottu koko yö ei pidä paikkaansa. Tai sitten juurikin niin oli tapahtunut.

Viisuja ei vain tuon iltapelin jälkeen enää jaksanut loppuun saakka tuijottaa. Ketju onnittelee Käärijää huikeasta suorituksesta.

Kisahinnat ovat puhuttaneet paljon, mutta ketju kertoo ohjeet myöhemmissä blogeissa, miten pystyy käymään kotikisat lähes ilman taloudellisia menetyksiä.

Välipäivän vietto meni Kakella road tripillä Tre-Hki-Kouvola-Tre. Jami lenkkeili hius hulmuten pitkin Härmälän lähimaastoja ja Ile kävi syömässä siippareilla winkulat extra hottina. Kastike valinta ei ollut niin suuri virhe kuin Halifaxsissa aikanaan, mutta polttelee kuulemma edelleen.

Välipäivänvieton ohessa seurasimme ruotsalaisten viisuvoiton juhlimista ja valmistautumista illan itävalta peliin. Aamupäivällä Alepubin terassilla notkuneiden kannattajien tasapaino ei ollut aivan tapissaan joten nähtäväksi jäi moniko pääsi halliin. Todistettavasti ainakin yksi ruotsalainen kannattaja oli seonnut voitosta sen verran, että sekoaminen suomalaisissa rappusissa oli aiheuttanut kaatumisen ja päätymisen tayssiin. No nyt kaveri on kuitenkin päässyt jo pois takasin hotellille jossa oli suositeltu hissin käyttöä portaiden sijaan.

Illalla vastassa ruotsi ja me huudetaan Leijonat voitoon!

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit