Kisojen yhteenveto ketjulaisten silmin ja sormin

touko 24, 2018 | 2018

"

On se aika kun laitetaan virallisesti pillit pussiin näiden kisojen osalta. Kaikki ovat päässeet turvallisesti kotiin yhtenä kappaleena. Tai no…miten sen nyt ottaa,¬† mutta kotona ollaan.

Herning tarjosi aivan mahtavat puitteet näille kisoille. Aivan ehdottomasti paras fan zone missä ollaan käyty. Oli aivan kaikkea aktiviteettia lapsille ja vanhemmille. Pingistä, ilmakiekkoo ja vaikka mitä. Baarit palvelivat meitä turisteja erittäin hyvin. Oli viinibaaria, mojitobaaria ja ginibaaria. Ruokavalikoima oli aivan ällistyttävä. Ei pelkästään kaljaa ja makkaraa vaan oli laidasta laitaan tarjolla sapuskaa ja edullisesti. Muutenkin Herning on käymisen arvoinen paikka. Lyhyt matka sitten tehdä päiväreissuja Legolandiaan ja rannikon hiekkadyyneille tai pohjoisen suuntaan Thyboreniin.

Majoituksista oli paljon puhetta ennen kisoja ja niiden alkaessa. Ketjulaisten kohdalla ei sattunut mitään majoitushässäköitä sitten kun ne B&B, Airbnb ja leirintämökit oli löydetty. Ihmiset olivat meille erittäin ystävällisiä. Bobin sormihässäkästäkin enemmän säikähti majapaikan pitäjä kuin kukaan muu. Majapaikan pitäjä kyyditsi sairaala käynnille Holstebrohon ja takaisin. Eikä yhtään huonommaksi isännäksi jäänyt MC Witosketjun ja Junden majapaikan pitäjä Claus. Mahtava talo rauhallisessa 250 asukkaan kylässä.

Ketjun kausi alkaa Karjala Turnauksesta¬†jonka jälkeen¬†ohjelmassa on myös naisten MM-kisat huhtikuussa suomessa ennen kevään¬†kisoja Slovakiassa.

Witosketju kiittää Leijonia! Tarjositte upean turnauksen. Saatiin nähdä maaleja ja samanlaista dominointia kuin nuorten kisoissa 2016. Tiukka tappio sveitsille oli todella karvas, mutta kyllä me olemme jo sen yli päässeet ja niin varmasti Leijonatkin. Ensi vuonna sitten haetaan se kolmas kulta niin tutusta Bratislavasta.

Witosketju kiittää sponssejamme! Kiitos teille! Ilman teidän tukeanne ei meillä olisi näin hienoja sivuja ja lakanaa!

Witosketju kiittää kaikkia teitä lukijoita ja seuraajia! Ennen tätä blogia hieman vajaa 10000 kävijää facessa ja sivuillamme! Kiitos kommenteista mitä tullut. Otamme niistä oppia ja kehitämme myös tätä nettipuolta enemmän. Laitellaan kesälläkin hieman kuulumisia mitä tapahtuu. Veskulle ainakin tapahtuu hienoja juttuja kesällä, sen me tiedämme ja siitä lisää sitten kun sen aika on.

Witosketju kiittää Marjuttia! Kiitos lippujen hommaamisesta! Loistavat paikat sait meille järkättyä! Ensi vuonna sitten samahomma edessä…vink vink!!

Jamilta tulee vielä tarina miten kisat ovat 40 vuoden aikana muuttuneet.

Hyvää kesää kaikille!!

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit