Kotisohvalla vaikeaa

touko 15, 2016 | 2016

"

Onhan tämä nyt yhtä helvettiä katsella kotisohvalla Mertarannan aikansaeläneiden läppien maustamaa lähetystä.

Jotenkinhan sitä pitää tunnelmaan päästä; Eilenkin piti kello laittaa herättämään ja alkaa ottamaan pohjia päiväpeliä varten. Aamupalalle piti tehdä blinejä ja käydä hakemassa mitä erilaisempia hilloja/marmeladeja. Piti polttaa kahvikin pohjaan jotta siitä sai yhtä pahaa kun Venäjällä.

Puoliajalla piti seisoskella ensin oman vessan edessä 5 minuuttia muka jonottamassa. Sitten juoksu lähiökapakkaan, joka on suurinpiirtein saman matkan päässä kotisohvalta kun fanzone hallilta. Eihän siellä ketään ollut, mutta jonotin sielläkin 8 minuuttia. Menin myös ostamaan 6 kaljaa ettei muiden tartte jonottaa. En ihan kerennyt tokan erän alkuun, muttei sitä paikanpäälläkään aina.

Aallotkin läksi hiukan huonosti tai siis lähti hyvin, mutta jatkoa ei oikein seurannut. Tosin somen välityksellä ainakin Vaasassa ja Imatralla oltiin mukana. Naapurikaan ei oikein tykännyt rytmikkäistä Suomi-suomi-suomi-huudoista, ihmetteli sinivalkoiseksi värjättyä naamaa ja kypärää. Ei vissiin ollut lätkäjantteri, mutta oli sen verran iso että sammutin subbarin edes.

Saravon Pekka-Pekka-Pekka – lauluhan on muuttunut kotiinpaluun jälkeen. Pietarissa tietyistä syistä jouduttiin turvautumaan Imodium-kuuriin, kun vaipat ei mahtunu sinisiin housuihin. Pekka-biisi on nyt muodossa ; Tulispa Kakka-Kakka-Kakka

Osa ketjusta varasi jo majoituksetkin ens vuodeksi…joojoo, eihän sitä edes vielä tiedetä pelaako leijonat kölnissä vai pariisissa….niinpä varaukset tehtiin molempiin

Mutta voittoa voiton perään…hyvin te paikallaolijat ootte meitä paikannut 😉

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit