Siirappia, vettä ja median hössötystä

touko 18, 2016 | 2016

"

Kuten jo aiemmin mainittiin kotona olon vaikeudesta katsoa mm-pelejä ei se ainakaan eilen yhtään helpottanut kun tuota Kanada peliä katsoi.¬†Jos tässä nyt¬†yksi hyvä asia¬†pitä䬆kaivaa on se että vesajonoa ei ole. Suomalainen vesi on pistänyt pakkia sekaisin siihen malliin ettei kovin pitkään erätauolla pystyisikään vessaan jonottamaan. Ja se ensimmäisen erän jännitys kotisohvalla miltei köntsät housuissa ei¬†veden tuomaa pahan olon¬†tunnetta ainakaan parantanut.¬†Ketjuhan harvoin lähtee pureutumaan¬†mitenkään syvällisesti pelikirjaan näissä asioissa mutta nyt täytyy¬†sen verran ottaa kiinni tuohonkin juttuun että: KYLL√Ñ KULKEE!!!¬†Eikä siitä sen enempää. Ja mikä parasta lohkovoitossa on¬†se että peli Tanskaa vastaan pelataan Pietarissa. Ja nyt paikalla olijoille annetaan sellainen¬†tehtävä ett䬆jos jollakin¬†tanskalaisella sattuu olemaan¬†¬†ketjulaiselle kuuluvaa omaisuutta hallussaan hänet pitää ilmiantaa paikalliselle Vadim nimiselle luotettavalle taksikuljettajalle. Hänen kanssaan on sovittu jatkotoimenpiteistä. Jääkiekkokannattaja¬†piireissähän ei ole millään muotoa sallittua toisen kansalaisuuksien kanssa kahinoiminen mutta joku varmaan muistaa syyn tähän lievään tanska-angstiin. Vuonna 2010 saksaan mennessä yksi moottoripyör䬆‚Äúkatosi‚Äù yön aikaan hotellin parkkikselta¬†Kööpenhaminassa.

Ketjun mediatarkkailuosasto antaa suurta¬†‚Äútunnustusta‚Äù Urheilulehdelle ja varsinkin toimittajalle Ilkka Palomäelle. Aivan sensaatiomaisia paskakirjoituksia jälleen kerran! Haukutaan Leijonia niin nettikirjoitteluissa kuin sitten painetaan lehteen (18/2016) jälleen ihan täyttä paskaa. Kuten jo vuonna 2014 Minskissä saimme kokea tämän farssilehden kirjoittelun niin mielemme ei ole muuttuneet eikä ketjulaisille edelleenkään tule tätä lehteä ja toivomme/rukoilemme että muutkin peruvat välittömästi tilauksensa.

Niin ja sehän tähän vielä pitää sanoa kun kyselyjä on tullut paljon siihen miksi ei ketjua ole enää paikalla niin kohta on! Olemme saaneet venäjän konsulaatista myönteisen yhden viisumin oikeuden loppupeleihin ja olemme päättäneet lähettää matkaan ketjun juniorin Jamin. Hänet pistetään jollain raketilla matkaan viimeistään¬†huomenna kohti Pietaria ja suomen peliä joten kohta myös tunnelmia tulee suoraan paikanpäältä. Ja saattaa olla että ketju myös esiintyy¬†jollain porukalla valtakunnan aamumediassa perjantaina. √Ñänestys on käynnissä ketä sinne lähetetään, mutta tästä tietoa lisää myöhemmin.

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit