Latvialaiset jäivät kotiin hintojen takia

touko 16, 2022 | Suomi 2022

"

Latviapeli tuli ja meni. Tiukkaa oli mutta OMG (outstanding Mikael Granlund).
Lippujahan osalla porukasta ei ollut ja vakkaritrokarit olivat Hesan päässä. Hallille johtavassa mäessä on hyvä tehdä lippukauppaa ja haastetta teetti useamman vierekkäisen paikan löytäminen. Kokeineina kauppamiehinä liput irtosi 70e kipale yläritsille ja jos olis odottanut lähemmäksi pelin alkua niin varmaan halvemmallakin ois irronnut. Latvialaiset kertoivat että heitä ei ole kovin paljon paikalla kun liput/majoitus niin sikakallista Suomessa. Loputkin peruivat kuullessaan paljonko kalja hallilla maksaa. Autoimme heitä ystävällisesti ostamalla alihintaisesti liput pois. Eli tampereella lippuja löytyy siitä mäestä.

Yläkerrassa oli vaan vessaongelma, kun mediacentre katkaisi tien lähimpään miesten vessaan. Erätauko meinaa jäädä lyhyeksi jos lähin vessa on puolen hallin päässä. Siihen vielä olut jonotuksineen. Ei muutenkaan kovin nopeilla muuveilla varustettuja myyjiä.
Hinnoista ei jaksa enää valittaa, mutta sunnuntaikirkossa toiveet suunnattiin siihen ettei kotikisoja ens vuodelle.

Ketjulaisia Jyvässeudulta teki yllärivisiitin ja kyllähän me muutama muki riemukkaan jälleennäkemisen kunniaksi otettiin. Tänään sitten tuleekin osasto Lappia mukaan. Tuttuja, uusia ja vanhoja vuosien takaa….sitä tää Hockey Family on. Hienoja muistoja ympäriämpäri kisoja ja vuosia. Ja varoituksen sana, Vaasan Los Spurgos on tulossa taas keskiviikkona. Kerrottiin toki että odotetaan heitä yhdessä vähemmistöravintolassa 😉 saa nähdä löytääkö pojat hallille….

Välipäivä sisälsi pyynikin munkkeja, kylpylää ja veikkausliigaa livenä. Vähemmän alkoholia. Uskokoon ken haluaa. Välipäivän yö meni myös katsoessa änärin pleijareita. Mirohan soitti meille ja kyseli kuulumisia sekä sitä millaisella varustuksella kannattaa suunnata Tampereen suuntaan kun pelit loppuvat… No ohjeistus on annettu ja torstaiksi saadaan kaveri jengiin mukaan. Nähtäväksi jää onko Miro meidän jengissä katsomossa vai ottaako Jukka kaverin mukaan pelaamaan?!? Joskus aikanaan Rantasen Mikon kanssa oltiin katsomon puolella…nyt tosin vaan me ollaan jatkuvasti siellä katsomossa.

Jouko Myrrä pyysi päästä kuvaan

Pelipäivään valmistautuminen aloitettiin lasten joogalla alakerran terveyskahvilassa ja sen jälkeen suuntasimme korkeanpaikan leirille Näsinneulaan. Skumppa muki 2 euroo kappale ei kuulosta todellakaan pahalle, eikä kyllä maistunutkaan pahalle alkuunkaan. Leiri jätettiin suosiolla muutamien lasien mittaiseksi kun paikalla olleet Tsekkifanit yrittivät tehdä perinteiset…heidän kanssaan ois pitänyt rueta nauttimaan klo 12.15 jäykkiä niin katsoimme parhaimmaksi siirtyä Tammelan Alkon kautta kämpille ja valmistautumaan illan koitokseen.

Kimmo jonottaa alkoholitonta. Myyjän ilme on ymmärrettävästi varsin kysyvä.

Jos jenkit on viihtyneet yhtä ahkerasti Heidis bier baarissa kun viikonloppuna niin leijonien urakka helpottuu. Mutta pikkuhiljaa loksautellaan palikoita kohdalleen ja kultaa kaulaan.

witosketjun kumppanit