Maamme-laulu soikoon

touko 6, 2017 | 2017

"

Hellurei! Bonjour! Bonjovi (kymenlaakson ranskaksi päivää)!

Jos saksa on paska maa niin ei tässä ranskassakaan hurraamista oo….ja saksa sentään ainakin osaa kisajärjestelyt…

Mikäli olette kisoihin tulossa niin huomioikaa ainakin;

-HALLILTA EI SAA ALKOHOLIA

-jos viidentuhannen ihmisen halliin pääsy kestää tunnin niin paljonkohan menee loppuunmyytyyn. Vituttaa oikeasti kun missaat pari maalia, eikä voi edes syyttää alkoholia.

-syökää ennen peliä, hallilla ei erätauko riitä millään syötävän saamiseen (seuraava maali missattiin ruokajonossa kun lähdettiin 5 min ennen tokan erän loppua että saatais ees jotain ja erätauko loppui silti ennenkuin patonki)

-hallin vieressä olevat baarit ovat helvetin kalliita( gintonic, vodkaorange ja kalja = 28 e, mutta niiden välissä olevasta kioskista saa myös pussikaljaa =)

Ketjulaisten lisäksi hallilta bongailtiin useita hangaround- kerhoja…Los spurgos ( hyytyi ekana, lienevätkö vieläkään löytäneet majapaikkaansa), Lehmät (hyytyivät piakkoin spurgosin jälkeen) ja Elvikset…(kyllä, elää ja monistettuna vielä)…ja monenmonta vanhaa ja uutta tuttavuutta…tämä on perhe, iso perhe.

Ja elokuvissa aina hotellin ikkunasta näkee aina eiffeltornin, paskanmarjat…kimmon ja juulin ainoana taitaa nähdä.

hyvää viiniä saa kaupasta, muutamalla eurolla…baareissakin on halpaa jos menee pois ytimestä. Taksin saaminen on usein vaikeeta, mutta ei tuolla nyt mitenkään sen vaarallisempaa oo kävellä kun Tikkurilassakaan.

Tänään osa ketjusta suuntaa kohti PSG- Bastia – matsia. Matsi on melkein loppuunmyyty ja meininki on varmaan parempi kun eilen hallilla. Oli nimittäin aika pliisua toi meininki siellä, tyhjä halli ja alkottomuus vaikutti kyllä meininkiin aika kovasti. Tehdäänhän sunnuntaista parempi, jookos ?

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit