Pataan (ei sisällä ruokaohjeita)

touko 9, 2018 | 2018

"

10800 ihmistä hallissa ja hyvä meininki. Ikävä kyllä sekä leijonat että kannattajat olivat sen verran löysiä että turpaan tuli. Someteurastus on jo taas alkanut ja nämä samat tyypit jotka ovat vaan odottaneet tappiota että saavat jatkaa taas päävalmentajan ja pelitavan haukkumista. Yhteinen tekijä näillä näyttäis olevan että ei ole kuitenkaan ratkaisuja ns. ongelmiin. Muistakaa Minskin kasvutarina joka päättyi hopeaan. Meidän tehtävä on kannustaa myös näinä päivinä kun ei oikein kulje, mutta kun yhtä leijonakannattajaa kohden oli kymmenkunta punavalkoista niin ei edes ketjulaisten keuhkojen tilavuus riittänyt. Ja varsinkin kun tässä about viikon jälkeen alkaa olla jo heikohko happi. Ja tuolla väkimäärällä alkoi kehuma mme palvelu hieman sakata ja kaljaa joutui jonottamaan.

Ketjukin sai vahvistuksia kun pohjoisen uroot pamahtivat paikalle. Pakettiautolla tietty. 2800 kilometriä ja telttaan eräitten ketjulaisten asumuksen pihalle.

Kokoustettiinkin ja hallitus hieman muuttui. Muuten luvattiin jatkaa ihan yhtä tyhmien blogejen raapustelua ja kuvien postailua.

Huomiseksi onkin luvattu kunnon ukkosmyrskyä ja puuskissa jopa 30m/sek tuulta. Täytyy ryypätä sisällä, eiku….hieman rajoittaa välipäiväohjelmia…ehkei Legolandis olis niin kivaa tos kelis. Futisgolfkin taitaa olla hiukan haastavaa tolla tuulella.

Mutta vituttaa toki, ei näihin tappioihin vaan totu. Eikä pidäkkään. Lauantaina pitää olla hiukka eri meininki, mutta kyllähän leijonat sen tietää.

Uskotaan ja luotetaan, eiks jeh ?

witosketjun kumppanit