Latvia voitto ja eka välipäivä

touko 7, 2018 | 2018

"

Olihan taas Leijonilta esitys eilen. Aivan loistavaa maalien mättämistä. Toki kannattajien kannalta jatkuva maalien tuulettaminen johtaa aivan järkyttävään janoon. Onneksi hallilla kaikki toimii todella hyvin.¬†Maalimäärät ovat vielä pysyneet käsin laskettavissa, mutta pelkona tässä on se että Bobi¬†tarvitsee yhdeksännen maalin jälkeen helmitaulun pysyäkseen laskuissa mukana. Eilen saimme myös lisää jäseniä ja ääntä katsomoon kun Jappe, Clemmari ja Aki saapuivat tuomaan oman ”kirkkaan” äänen mukaan. Pojat missasivat ekan pelin kun taksikuski oli ajanut lyhyintä reittiä lentoasemalta kämpille…ei siis sitä nopeinta. Matkalla oli pitänyt väistellä lehmiä, sikoja ja naakkoja. Maaseutu reitti siis ollut kyseessä. Kauppakin oli matkalta löytynyt ja kuljettaja oli¬†kiltisti odottanut autossa kun kauppa oli tyhjennetty kaikesta mahdollisesta tarpeellisista elintarviketeollisuuden tuotteista.¬†Kiertoajelu ei ollut¬†maksanut sen enempää kuin se nopein reittikään.¬†Paikalliset ovat ottaneet meidät erittäin hyvin vastaan.

Juhlinnan seuraksena nalle puku piti laittaa pesuun heti aamulla. Yhteiskuvien ottaminen pihalla Los Spurgosin kanssa johti siihen että ”pienehkö” määrä olutta kaatui suoraan asun päälle. Onneksi kämpillä on kaikki tarvittava että pesuhommat onnistuu. Tosin pientä ongelmaa laitteiden käyttö tuotti kun tekstit koneiden kyljissä on paikallisella kielellä mihin emme ole vielä tottuneet. Tai siis on totuttu mutta luetun ymmärtäminen teettää vielä töitä.

Välipäivää on vietetty lähinnä aurinkoa ottaessa ja maistellessa eri panimoiden tuotteita. Illalla ohjelmassa on paikallisen pallokerhon fudismatsi. Liput maksoivat noin 18 oiroa. Junde ei tosin peliin voi lähteä kun hänen kännykkänsä ei ole päivittynyt 2000 luvulle josta voisi näyttää kuvan lipusta.

witosketjun kumppanit