(tappion karvaalla) kalkilla aloitettiin

touko 2, 2015 | 2015

"

pelipäivän raportti tässä aikaeron rasituksesta johtuen päivän myöhässä;

hallille jonot olivat valtaisat ja turvatarkastukset lievästi sanoen yliammutut, helsinkivantaallakin pääsee nopeammin kansainväliselle puolelle kun täällä hallille.Läpivalaisun läpi ja jengi joutui riisumaan kenkiä ym ym..Jamin sormukset saivat erikoisen huolellisen katsastuksen…
Hallillakin kaikki toimi yhtä hitaasti kuin suomen hyökkäyksiin lähdöt. Kaljajonossahan me taas kerran suurin osa ajasta vietettiin. Mieli olisi tehnyt mennä opettamaan hieman miten olutta lasketaan…Normaalisti bisse hallilla maksaa 30 korunaa (1,1 euroa), mutta kisahinnaksi oli läimäisty 65 korunaa eli 2,5 euroa.
Yllätykseksi huomasimme että olutta sai viedä myös katsomoon- ekan erän….toisessa erässä joku paikallinen virkainto-Ivan päätti estää moisen…mittaavien harhautusoperaatioiden jälkeen saimme kuitenkin juomat hallin puolelle saakka…
Paikat olivat loistavat ja muutenkin halli upea. Kaikkein parasta on kuitenkin vanhojen tuttujen lätkämatkaajien näkeminen ja tietty uusien tuttavuuksien tekeminen kans. Yhteenkuuluvuuden tunne on jotain uskomatonta. Sen takia täällä ollaan.
Witosketjun MVP Esa Lindell. Omista ketjulaisista haluaisimme mainita Marjaliisan hieman dopingepäilyjä aiheuttavan suorituksen.
Tänään on välipäivä. Toiset suunnistivat Banik Ostravan peliin ja osa shoppaili. Ja Junde jundeili. Omaan totuttuun välipäivän tyyliinsä.
Paikallisen prepaidin hommaaminen oli muuten pikkasen helpompaa kuin Minskissä viime vuonna. Ja kun hokihullussa maassa ollaan niin kaupanpäälle sai kiekon =)
Santeri Manniselle haluamme toivottaa tsempit ja pikaiset paranemiset. Sakarin matka moottoripyörällä kisoihin katkesi Puolassa rattijuopon toimesta.

witosketjun kumppanit