välipäivän ilta,tanska peli ja turskan kalastukseen

touko 4, 2015 | 2015

"

välipäivän ilta kauppareissujen ja fudis pelien jälkeen yltyi suhteellisen railakkaaksi. paikallisessa kansankuppilassa istuttiin ja katsottiin tsekkipeliä. uusia kavereita saatiin jälleen puolasta slovakiasta ja tsekeistä.

pelipäivän aamulla hätäisimmät lähtivät lenkkeilemään ympäri kaupunkia. osa porukasta kävi tsekkaamassa korkeanpaikanleiri keskusta. tai se nyt on 73metriä korkea näköalatorni josta kuvia kuva osiossamme. peruskauppareissut hoidettiin kanssa. junde osti suklaata ja kukkia…alakerran baarin tädille…aiemmin ruokailussa sattunut kömmähdys tuli näin hoidettua.

leijonaluolaan itse suunnattiin ennen peliä ja siitä lähtevälle surumarssille. porukkaa oli paljon paikalla ja matka taittui hiljaisissa merkeissä. ekassa erässä vielä minuutin mittaiset taputukset kaverille ja homma oli hoidettua hienosti.

itse peli olikin hieman nihkeämpi kuin jenkkipeli…yksi hyvä erä kuitenkin riitti siihen että tanskan poika jäi ilman pisteitä ja maaleja…

pelin jälkeen muutamat suunnistivat kohti keskustan kebabluolia ja se on tuottanut huolia tänä aamuna…vessassa…turskaverkot katsastetaan tässä aamupäivän aikana kuntoon että ne on illalla valmiina…

ekat kuvat lisätty ja lisää tulee kokoajan…

witosketjun kumppanit