Tappiosta huolimatta Köpikseen

touko 19, 2018 | 2018

"

Uskomatonta, mutta jollain tavalla totta että Leijonat tippui mitali peleistä. Tai siis se on totta, kuten kaikki mitä tässä blogissa kirjoitetaan. Ensimmäistä kertaa (ehkä) ketjun historian aikana. Ei siis ole tarjolla sitä kuuluisaa värityskirjaa.

Mulukerot niin sanotut Leijonien yhteistyökumppanit jakoivat jos sun vaikka minkälaisia meemejä netissä eilisen pelin jälkeen. Osa meidän porukasta on jo vaihtanut puhelinliittymiä tämän johdosta. Ei tietenkään sanota¬†tämän kyseisen operaattorin nimeä mutta jokainen voi päässään tai päissään sitä mitä mietti䬆mistä on kyse.

Leijonat tarjosivat meille aivan upean turnauksen. Maaleja tuli ihan lötönään. Oli upeita hetkiä ja tottakai niitä pettymyksiä. Ainahan niitä tulee. Harva joukkue kulkee voitosta voittoon kuten emme mekään. On sattumia sormien menetyksistä aina jossun vaikka minkälaisiin koettelemuksiin.

Witosketju kiittää tätä kyseistä Leijona ryhmää siitä me te tarjositte meille tosi faneille tässä turnauksessa. Oli hieno matka joka jäi pientä silausta vaille ettemmekö olisi pelanneet mitaleista. Kaikesta huolimatta ketjumme on täällä Köpiksessä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Se on täysin varma että loppupeleissä emme anna tukeamme ruotsalaisille. Apinat rupesivat kekkuloimaan meille varsin hyvässä pihvipaikassa tänä iltana. No suotakoon se hetken huuma heillekkin.

Matka Herningistä Köpikseen, tuosta kaupungista mitä tulemme ylistämään vielä monta kertaa, sujui hyvin. Tai ainakin MC Witosketjulla sujui. Jundella tosin oli suuria vaikeuksia löytää oma juna saati se oma bussi tähän kaupunkiin.

On vain todettava että tämä kaupunki (köpis)¬† ei ole se paikka näille kisoille…ekan illan jälkeen.

HERNING!

Jotenkin ajatuksen virta katkeilee tässä mielentilassa. 04:35 paikallista aikaa ei ole se oivallisin aika aukoa kaikkea¬†sitä mitä olemme tänään tai kahden menneen viikon aikana kokeneet. Mutta pakko oli vaan kirjottaa…

Huomenna illalla kattavampi kattaus luvassa…

Kiitos Leijonat!!!

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit