Uinuva ketju heräilee

touko 5, 2016 | 2016

"

Hellou ystäväiset!

Pahoittelemme saamattomuuttamme blogejen suhteen, mutta emme selittele. Nuorten kisatkin meni sen verran kosteaksi ettei osuttu näppäimistöön ja oli Helsingissä sen verran kylmäkin ettei kone toiminut.

Tätäkin tosin kirjoitetaan olutlasillisen ääressä, rajalle on vielä matkaa 14 kilometriä ja pitstoppi/vauhdinotto tapahtuu mukavassa Teerenpeli Saimaa-ravintelissa upeiden järvimaisemien äärellä.

Ketjulla on taas kisoissa vahva edustus, ilmeisesti osa Jyppilän jäsenistä ja Savon johtava urheilupaikkojen hoitaja Jallu on jäämässä pois. Tiedä sitten oisko edes viisumia saaneet.Tänä vuonna olemme hieman hajaantuneet eri majoituspaikkoihin, koska eriäviä mielipiteitä majoitusmalleista kumpusi sen varran paljon. Muutenkin meidän bongaaminen kisakatsomosta hieman vaikeutui, koska legendaarinen Kanadan kisoista 2008 Pepperell Streetin asunnon lakanasta tehty Witosketju kiittää- lakana jätettiin Jämsään Pokuran seinälle. Tuskin olisi tullistakaan läpi päästy sen kanssa, sen lisäksi että siinä on aika monen leijonan nimmari niin meidän juoma-ja ruokalistakin on siinä ominaistuoksuineen

Perinteisesti me emme päävalmentajan valintoja kyseenalaista vaan seisomme niiden takana. Tiedä sitten olisiko meidän sana kovin paljoa painanutkaan….

Nippu on kyllä nyt niin kova että voidaan sopia treffit torille.

Huomenna sitten rajan ylitys ja alkupalaksi osa ketjusta suuntaa USA- Kanada- peliin. Sellaista herkkua harvemmin kisoissa kohdalle osuu, viimeksi halifaxissa 2008.

Pysykäähän kuulolla. Täältä pesee, ehkä.

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit