välipäivistä pakkopullaan

touko 19, 2019 | 2019

"

Välipäivinä ei jäädä makailemaan, vaan pyritään keksimään jotain fiksua tai ei niin fiksua. Osa ketjusta piti campingalueella grillijuhlia ja osa oli kutsuttu saunarekalle saunomaan. Kutsuimme myös hangaroundeja mukaan löylyihin. Ja poskelleenhan se meni heti ei isäntä Niko saunarekalta ilmoitti että saunavuoronne viivästyy…..toki hyväksyimme syyn….leijonilla oli myös välipäivä ja saunan tarvis. Mukavahan meidän oli siinä auringossa poikien kanssa jutella peleistä. Juttujen sisällöstä tai minkälaisia virvokkeita kukakin nautti on turha kysellä. Ja kyllähän te tiedätte mitä me juotiin…leijonien lähtiessä rekalta eräs ketjulainen huikkasi vielä, että nähdään bratislavassa…mikä onkin jutun juoni, torstaina voitto ja suunnaksi partyslava.

Sen verran kuitenkin erästä tänäänkin maalin tehnyttä pelaajaa lainaan…kyllä nämä ns. helpot ovat vaikeimmat. Ja niinhän nämä taas ovat olleet. Pakkopullat on pureskeltava ja pitää fokus oikeissa asioissa. Ja jos me ei päästetä yhtään ja tehdään yksikin per peli niin torilla tavataan.

Nyt toiset menee voitolla yöhön ja jotkut ei. Myös kokoonpanoihin witosketjussa tuli muutoksia, kun bobi lähti eilen ja jappe lähtee huomenna. Onneksi vahvistuksia on pian tulossa ja muutamahan on alusta loppuun.

Ai niin kun, joku sitäkin kysyi. Paikallisen liittymän kuukauden vapaalla mobiilidatalla saa hintaan 4€.

witosketjun kumppanit