Voitolla(kin) yöhön…tänään taas

touko 17, 2019 | 2019

"

Eilen ei ihan sormet osunu näppikselle enää kämpille päästyämme, nyt kankkusta tuplattiin vielä Miklus prison- vankila- ja kidutusmuseossa. Käymisen arvoinen mesta ja antoi hyvän pläjäyksen Kosicen historiasta. Joo, kyllä me tehdään muutakin kun juodaan, mutta nyt budvarin ääressä tätä kirjoittelen. Maksoi muuten 1,6 €…maestro olis ollu 0,40€ halvempi, mutta menköön.

Eilisestä sen verran, että hieman arvostellut hallin järjestelyt ovat ihan ok. Pääasia lienee kuitenkin että leijonat pelaa. Mä ainakin rämpisin sitä katsomaan vaikka siperiaan ulkomatsiin, ei ne olosuhteet niin just. Päästiin eilen sisälle yllättävänkin helposti siihen nähden että pommiuhka oli kuiteski ollu aamulla.

Oluenhinta oli hallilla nostettu. 3,5- >4€. Nousu on kova edellisistä kisoista, jossa muistelumme mukaan olut maksoi 1,2€. Ei sillä hinnalla eikä jonotuksella ole merkitystä, jos oluen haluaa. Katsomoon sitä ei myöskään saa. Nou big deal sekään….muutenhan tääl olut on 0,7€-2€. Eli emme valita.

Ketjuhan sai loistomestat eilen, suoraan sen maalin takana eturivissä mihin Kaapo veivas ”uudenaikaisen” . Yleensähän ketjun lakana liehuu käsissämme, mutta nyt oli mahdollisuus kiinnittää kaiteeseen. Mutta millä…? Aikamme pähkäiltyä erotuomaripäällikkö Rönn käveli ohi ja Jyri on tietysti tuttu vuosien varrelta. Huikkasimme jyrille ongelmasta ja kohta tuli ilmeisesti suomen huollosta apu…eli mies ja pakkausteippirulla. Kiitos. Lakana näkyi hyvin ja leijonien luistellessa jäälle joka kolli luki sen ekalla kiekalla maalin takana. Isoa peukkua tuli myös pelin jälkeen leijonilta. Ketjulle toki tulitukea antoi vieressä Los spurgos ja erkkaa lapaan- poppoot.

Seuraavaa peliä varten jäimmekin miettimään mikä on jeesusteippi slovakiaksi. Ketjun facessa tulikin seuraajilta hyviä vinkkejä….halusimme vain teidän itse huomaavan että teippi on paska slovakiaksi. Jesaria ei löytynyt, mutta jotain.

Jos te kaukalon tapahtumista haluatte tietää jotain nii ostakaa iltapäivälehti.

Yöhönhän sitä voiton jälkeen kuuluu mennä ja niin mentiin.

Tänään taas pelataan ja mukava nähdä brittifaneja. Kyl me varmaan otetaan tänään eka voitto ikinä briteistä.

Nyt muutama olut ja fanzonen kautta hallille. Fanzonella ei käy käteinen ja voi ostaa jonkun heidän oman kortin josta ei sitte palauteta rahoja. Eli omalla kortilla vaa.

witosketjun kumppanit