KOTIKISOJEN ASIALLINEN AVAUSPUHE

touko 14, 2022 | Suomi 2022

"

Hei taas kaikki kiekkoa seuraavat ystävämme! Pitkästä aikaa on mahdollisuus päästä katsomaan MM-lätkää paikanpäälle.

Kaksi edellistä kevättä on ollut hyvinkin ankeata aikaa, kun matkustamaan ei ole päässyt tämän mahtavan tapahtuman äärelle. Tosin nyt matkustamisesta ei voitane sanan varsinaisessa merkityksessä puhua, kun kisat ovat näinkin lähellä. Varmaa kuitenkin on se, vaikka matkaa kisapaikalle on varsin maltillisesti, kommelluksilta emme tule välttymään tänäkään vuonna. Osalle porukkaa paikallinen murre tulee varmasti tuomaan omat haasteensa, mutta uskomme, että selviämme tästä helpommin kuin muilla kisamatkoilla ulkomailla. Yhtä kaikki, upeata on, että kisat vihdoin ovat yleisölle avoimet ja mikä parasta uusi upea halli odottaa meitä kaikkia Tampereella!

Median kiinnostus kisoja kohtaan on iso, kuten olla pitääkin. Leijonathan on maailman ranking ykkönen ja hallitseva Olympiavoittaja!! Me emme ole myöskään välttyneet median yhteydenotoilta kisojen tiimoilta. Jyväskylän osastomme juttu on luettavissa näillä näkymin torstain Keski-Suomalaisen medioissa.

Spekulaatioita Leijonien kokoonpanosta on koko ajan enemmän ja enemmän. Me voimme jo julkistaa oman joukkueemme, joka on tuttuun tapaan vahva koko kisojen ajan. Ensimmäisen viikon aikana peleissä tulee näkymään lakanamme useammassakin Leijonien ottelussa. Pudotuspelien aikaan saapuu rytmiryhmä keskisuomesta vahvistamaan kannustusta entisestään. Näin ollen voimme tarjota teille seurattavaa omilla kanavillamme kattavasti ja omalla tutulla tyylillämme.

Lippuasioissa meitä on auttanut satumainen tuuri arvonnoissa, sekä vanhat tuttumme vuosien varrelta ulkomailta. Ehkä hämmentävintä jälleen kerran kotikisoissa on lippujen hinnat, ostorajoitukset ja nämä arvontakiemurat. Sanotaanko nyt näin, ettei järjestelmä kohtele meitä kaikkia kansalaisuuksia samalla tavalla. Tosin ennen kuin tätä lippupolitiikkaa enemmän arvostelee julkisesti, pitää meidänkin selvittää kuinka paljon vaikutusta meidän lippujemme saantiin slovakialaiselta ystävältämme on vaikuttanut kahden maan pois sulkeminen kisoista.

Kuten jo huomasitkin tätä juttua lukiessasi ja ensimmäisen silmäyksen sivuillemme ottaessasi, olemme saaneet uudet nettisivut. Nyt kaiken pitäisi toimia paremmin ja ennen kaikkea olla toimintavarmemmat. Koitetaan nyt välttyä kevään 2014 nettisivufarssilta, jolloin ei paikallisen maan mafiakaan pystynyt saamaan sivujamme toimintaan.

Ketju siirtyy tästä vaatekaapin ääreen mittailemaan, miten se Leijonapaita mahtuukaan päälle ja palaa asiaan sitten perjantaina Tampereelta!

WItosketjun presidentti Ile

witosketjun kumppanit