Välipäivää ja pelipäivää

touko 16, 2024 | Tsekki 2024

"

Metropolen Albert

Vasta kolme neljä kertaa on keretty käymään Albertin kaupassa Metropolen kauppakeskuksessa. Nyt itse Albert onkin jo lomalla. Eipä ole herraa näkynyt enää kassalla, vaan parkkipaikalle on ilmestynyt pakasta vedetty Mersu kuljettajineen. Tyylikäs herrasmies kerrassaan ja täytyy sanoa, että hänen kielitaitonsa kehittyi sitä tahtia, ettei edes kalliimmat kielikurssit tarjoa sellaista mitä viisi suomalaista asiakasta tarjoaa muutaman käynti kerran jälkeen. Witosketju laajentaa toimintaa tästä lähtien asiakaspalvelun ja kielikurssien ihmeelliseen maailmaan.

Kulttuuria ja risteilyä

Kun vaasalaiset olivat jättäneet tilaa risteilyille, saimme miltei oman paatin käyttöömme. Tosin vauhti ei päätä missään vaiheessa huimannut ja jopa Jamille kerkesi muutama hiuskin kasvaa lisää. Noin puolituntia meni ja paatin mitta päästiin laiturista eteenpäin. Turskan piti mennä vanhana laivahenkilönä antamaan neuvoja komentosillalle, jotta saisimme edes hieman lisää vauhtia, että kerkeäisimme enemmän nähdä maisemia. Rupesihan paatti sitten lopulta kulkemaan sitä vauhtia, että kuvat reissulta ovat enemmän tai vähemmän sumuisia.

Terveyskatsaus Prahasta

Ketjun jäsenet ovat pysyneet yllättävänkin terveinä. Ongelmia ei ole tuottanut sen enempää sushit, kolonkat tai keitotkaan. Hangaroundilaisia on vaivannut streptokokki. Suomessa yleensä kyseiseen tautiin annetaan antibioottikuuri, joka on kestoltaan 10-14 vuorokautta. Täällä tropit ovat sen verran jytympiä, että viiden päivän kuuri ja vain kahden tabletin jälkeen porukka jo humppaa pitkin Prahan katuja aivan täysillä.

Ketju leimaa kisapasseja

Pätkä lähti seikkailemaan kotia kohti Pariisin kautta ja viimeisimmän tiedon mukaan Pätkä on jo kotona, mutta Pätkän hattu on jumissa lentokentän tarkastuksessa. Saimme uutta voimaa pohjoisesta ja etelästä, kun Preeris ja Mattsonit saapuivat yllättävänkin vähin kommelluksin kisakaupunkiin. Tosin hieman ongelmia tuotti lentokenttä kyydit, mutta rahalla niistäkin on selvitty. Joku maksoi enemmän ja joku hieman vähemmän kyydeistään.

Prahan metrossa liikkuu tuttuja

Prahan metro toimii erittäin hyvin. Aikataulut ovat paremmat ja paikkansa pitävämmät kuin oikeastaan koskaan Sodankylän pohjoispuolella. Muutamia tuttujakin on nähty metrossa nähty tai heidän kaksoisolentojaan. Hans Välimäki matkusti eilen Zliciniin päin, ja häneltä saimmekin hyvät ohjeet illalliseen mitä tulemme tänään valmistamaan Zlicinin kämpillä Itävalta pelin voiton juhlissa. Ylijäämä ruuat voi tilata Woltin kautta ja todennäköistä on, että Oliver Kapanen toimittaa ruuat polkupyörällä pelin jälkeen sinne, minne haluattekin.

Valmistaudutaan Itävalta peliin

Päivä on lähtenyt perinteisesti käyntiin. Aamulenkkiä ja Albertin kaupassa käyntiä. Hieman kokkailuja ja juomista. Blogiin saadaan kuvia lisättyä kyllä, mutta tiedonsiirto ongelmat Ilen toimimattoman puhelimen ja tietokoneen välillä ovat nyt hieman oletettuja suuremmat. Korjaamme ongelmaa, muttei pelin aikana.

Lipputilanne huolestuttaa

Oikeastaan kaikilta tällä hetkellä paikalla olevilta jäseniltä ja hangaroundeilta puuttuu liput Leijonien Kanada ja Sveitsi peleihin. Sikahintoja on pyydetty ympäriinsä yläritsipaikoilta joten tarkkailemme tilannetta ja jos jollakin on tarjota12 kpl järkevään hintaan noihin peleihin olemme kiinnostuneita. Kaikki tarjoukset ja lippumäärät huomioidaan. Vierekkäisiä paikkoja tuskin tulemme saamaan kokonaisuudessaan, mutta jos edes kaksi kolme istuisi vierekkäin niin saataisiin lakana näkyviin nätisti. Turska tuskailee edelleen lippujen kanssa, mutta viimeisen tiedon mukaan tilanne alkaa stabiloitumaan visa kortilla ja varsinaisten kädessä olevien lippujen suhteen.

Jaa somessa!

witosketjun kumppanit